R9800Pro Plus / Prestal chodit TV out
Zdravim, chtel bych se poradit s nefunkcnim tv outem. Respektive zniceho nic prestal chodit pisnu zhruba co se delo.
Dostal sem novou telku 72uhlopricku je celkem fajn neni to sice stohertzovka ale ma peknej obraz. Tak hned sem si rek, ze to musim vyuzit, abych si nemusel kupovat dvd tak ze propojim pc s televizi a tim padem bezproblemovej chod divx filmu. Sem tak trosku filmovej manijak :). A hlavne kdyz uz mam k pc Logitech Z-5500 tak kdo by je nevyuzil :). K ale k veci. Propojil sem to pres s-video vsechno slapalo super. Zniceho nic se prestali v ovladacich v sekci obrazovka ukazovat moznost zapnuti Televize jako dalsiho monitoru. Mam dva monitory takze sem vzdy prepinal. Tak bylo mi to divny ale tak jsem zatrhl v ovladacich vynucene hledani tv a par dni to chodilo. Zniceho nic prestalo chodit i to. Tak jsem vratil historii ve win, ze mozna se vyskytnul nakej konflik ale nepomohlo. Tak jsem vymazala omega drivers a stahnul sem nove omegy. A uz se neukazovalo ani to vynucene hledani tv, nefunguje to ani pres omega tools trvde zapnuti. Tak jsem to opet smazal a nahral sem origo ATI ani tam se neukazovalo vynuceni tv ani moznost zapnuti. Kabely jsem ozkousel jsou funkcni audio pres ne beha.
Puvodni funkcni ovladace byli naky starsi ATI a pres to asi predposledni omegy a slapalo to. Od te doby jsem to uz nerozchodil nevite co udelat aby to zas chodilo. Jedine co neni ozkousene je redukce svideo - sinc ale nepredpokladam ze by tam byl poskozenej kabel jinak se to nikde nelame nebo neco podobneho me to prijde jako konflikt ovladacu. Pokud by nekdo vedel budu rad.