doufam ze jsem neprohloupil
ujistete mne pls nekdo, ze jsem neudelal kravinu, protoze jsem z toho nejaky skepticky :roll:
Printable View
doufam ze jsem neprohloupil
ujistete mne pls nekdo, ze jsem neudelal kravinu, protoze jsem z toho nejaky skepticky :roll:
Jak Ti šlape? Jestli bez problémů, nemáš čeho želet - od 8K9A2+ by ses žádného překvapení nedočkal...já to nevydržel, vzal jsem aspoň 8K9A2 a teď zase nevím, jestli jsem neměl pár dní počkat bez kompu na 8RDA+... :wink:
tak to zas prodej a kup nforce2 :)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Ale vždyť ji nikdo nekoupí... :-(Citace:
Původně odeslal zap
a stejne mi to prijde zbytecny kupovat zase novou kdyz das fsb na 200 tak jak u kt400 a nforce2 i kdyz je zapnutej twin bank tak rozdil ve vykonu je fakt malej. takze ti to zato podle me nestoji. ja jsem s moje 8k9a2+ spokojenejCitace:
ne urcite jsi neprohloupil.... :)Citace:
Původně odeslal jedik
Pokud ti to nevyhoří do dvou dnů jako kámošovi,tak si neprohloupil :lol:Citace:
Původně odeslal jedik
no chystam zvykacka mod , a Vmod tak uvidime ;)
btw. ma nekdo opravdu ten Vmod?
Já taky, ale ty zas*aný Winbondy400 mi na Ultra nejedou přes 166MHz ku*va!!! :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal honzAK
Podla mojho zaujateho nazoru si neurobil zle ;) :)
Ja som si doniesol domov RDA+ vcera o siedmej vecer a s nim Tbred B0 1700+ :-))) ta doska vyzera cool......zatial idem 12x166 - 2400+ na 1,7V, uvidime,kolko znesie......
2 Marek Sedlar: Tusim sme sa nedavno bavili ze presedlame na PIV, bol si to ty? A obaja sme zostali pri AMD, to je pekne:-))))
huhuuu uz je doma i s CPU :D
ale pameti fdurt nikde :-(
A co cihla? (asus) ;DCitace:
Původně odeslal jedik
jezis ty ses ale nedocakavy :) prvni musim vyridit neco jineho ale do 10 minpodam report neboj .... ses napnuty co ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Tady se bude prodávat prkno na SDRAMy?
Někomu by tady přece mělo něco přebývat... :wink:
komu? ;DCitace:
moje uz mesic dela radost nekomu jinemu ;)