co myslite mam do nej jit ??
v novem biosu uz de menit nasobic jeste nakej nazor proti ?
Printable View
co myslite mam do nej jit ??
v novem biosu uz de menit nasobic jeste nakej nazor proti ?
ja nevim...kolik stoji ?Citace:
Původně odeslal fabsa
ja si myslim, ze pokud neni o dost levnejsi nez Epox, tak to nema cenu...
stojí 3470 s DPH přibližně,nemá ale soundstorm zvukovku.Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
nemas nejakej link, at se podivam co umi ??Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
thanx...
A co si to takhle najit sam kdyz uz se povazujes za odbornika a chces prohlasit "co umi" ???Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
takze abys nerekl, tak jsem zjistil nasledujici:Citace:
Původně odeslal igi
1) s tim multiplikatorem je to nejaky pochybny....nekde pisou, ze to umi rovnou, nekde ze musis flashnout bios, nekde dokonce ze musis udelat nejakej mod....nebo pockat na novou revizi.... :(
2) soundstorm to asi opravdu nema..... :(
3) podpora solteku teto desky neni nijak obrovska, na webu vyrobce ani neni presne ten typ, ktery prodavaji v czechcomputeru... :(
4) cena je ale prijemna...a ma hezkou barvu :D coz by ale pro mne nebyl duvud k jeji koupi.... 8)
5) ma aktiv na "northbridge"... :o
cili myslim lepsi pridat tisicovku a koupit epox nebo jeste trochu vic a koupi abit, asus..... 8)
K tomu prvnímu bodu,sama to od sebe neumí,musíš tam hodit nový bios,žádná jiná úprava není třeba.
Konecne jsem nasel po dlouhe dobe nejakou recenzi:
http://www.gamepc.com/labs/view_cont...ookie%5Ftest=1
No nevim, vzhledem k tomu jak na Soltek par lidi tady nadavalo, tak v te vyse uvedene recenzi deska dopadla velice dobre a byla nejlepsi v benchmarkach ve srovnani a NF2 deskama od Asus, MSI a Shuttle. Nema sice SoundStorm ani SATA, ale vzhledem k cene to nevypada vubec zle.
Taky jsem se rozhodoval mezi timto soltekem a Epoxem 8K9AI a nakonec jsem si objednal Epoxe. Ten soltek je takova loterie. Ale kdyz vyhrajes budes na tom lepe nez s KT400.
hezky receno... 8)Citace:
Původně odeslal FAllen
Ja ho mam a je super, po flashnuti BIOSu ma multiplier. Za ty penize sem spokojenej 8)
No vidis, ze to nakonec dobre dopadlo 8-)Citace:
Původně odeslal lullu
To si pis! Ufff :lol:
Jinak zkouseli sme jet s Filovejma 433 OCZkama a jeli sme na 480MHz u pameti, bohuzel absolutne bez stability, ale za to mohly urcite ty pameti.
Jinak CPU FSB 195 sem zkousel, jenze zase jenom s mejma VDatama a navic mam na 3,3V jenom 3,15 :roll: ;D Ale brzy podam novy zpravy pac do patka by mel prijit BigBlackMatrix360W Chieftec 8)
taky o ní uvažuji a tak by mě zajímaly možnosti přetaktování a jak je tam kvalitní zvukovka díky mocCitace:
Původně odeslal lullu
nekde jsem cetl, ze tahle deska nema AGP/PCI lock, jinak bych ji bral.. :wink:
TAK JE TO TEDA 100% ze s novym BIOSEM nasel jsem verzi 1.2
Tato deska jede s nastavitelnym MULTIPLIKATOREM ?
AT SI JI NEKOUPIM A NEPOHORIM NA TOM.
DEKUJU
S poslední verzí biosu .. tuším že 1.2 jde nastavit multiplikátor v pohodě.Citace:
Původně odeslal Langii
pls jaky s ni teda mate zkusenosti co se tyce maximalni stabilni FSB... ?
Me bezi procacek XP1800 1533MHz na 1870 teda 11x170MHz a pri tom nejlepsim casovani pameti co tam jde. A vsechno je uplne v pohode. Az na zdroj :?