Shanim nejakou tiskarnu co ma levny tisk CB + trochu barvicek obcas, tak do 2tis Kc. A hlavne aby byl co nejlevnejsi tisk.
Nevite onecem?
Printable View
Shanim nejakou tiskarnu co ma levny tisk CB + trochu barvicek obcas, tak do 2tis Kc. A hlavne aby byl co nejlevnejsi tisk.
Nevite onecem?
pokud chcec fakt levnej tisk a ozelis ty barvy tak je idealni reseni laser HP1020 stoji kolem 3kkc
otom jsem premyslel ale budu potrebovat trochu barev takze premyslim nad nejakym ingoustem.Citace:
Původně odeslal honzAK
Nedavno jsem delal nejakou kalkulaci na tisk a u tech levnych inkoustu se provoz prodrazil pri vymene cart. Samostatne barevne inkousty maji az drazsi tiskarny v cene kolem 2,5-3k (aspon ty co jsem nasel).Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Sice by se mi sem tam hodil taky barevny tisk (spis kvuli grafum do skoly), ale laser odstiny docela dobre nahradi. A ten HP 1020 je taky moje doporuceni. Mam 1010 a jsem spokojeny (po X letech s inkoustem si to chvalim)
můžu vřele doporučit Canon Pixma IP1500, stojí asi 1600 a daj se s ní dělat i pěkné fotky, na čb tisk je hlavně hodně rychlá, kazety stojí pakatel (v tesku okolo kila za černou a 130 za barevnou...)
Canon Pixma 1500. Mam, spokojnost.
Tak tak, Canon 1500i je super, koupil jsem ho rodicum a byl jsem hoodne pozitivne prekvapenej, co z nej leze!!
Ten Canon Pixma IP1500 vypada dobre nedavno jsem se nanej koukal a premysle onem hlavne kuli tomu ze ma levny cartige (CB za 169 a Barva za 356 - alzasoft) v tesku se da sehnat za kilo to je super tojsem nevedel tak to asi pudu do ty Pixmy IP1500.
Jeste jsem se koukal na HP Deskjet 3940 protoze je mala akorat do skrinky ale zase ma zatracene drahy cartige jako vzdy u Hpcek
takze asi lepsi ten Canon jak Hpcko co?
za mne urcite canon
Já dávám taky hlas Canonu... PIXMY jsou imho hodně podařené.
Další hlas pro Canon.
Neviem ako u tých lacnejších,ale ja kupujem náplne do PIXMI 4000 po 75-80sk za kus.Lacnejšie to snáď už ani nejde.samozrejme na fotky to nieje...
Keď atramentovú - tak Canon
A kde prosim ? Pixma muze sezrat stejnou napl jako ma 560 a ty stoji kolem 200,-/ksCitace:
Původně odeslal Patrik00
edit: opraven typ tiskarny
No,pozeral som stránku e-shopu www.ModeCom.sk a úprimne nechápem prečo ich tam mali po 129sk,keď ja ich kupujem v obchode AnmarComp v Partizánskom po 80sk..Pritom ich nemajú v akcií (neviem o tom) ani niesú po záruke.Dnes si radšej idem kúpiť ďalšie,nech sa neminú...Citace:
Původně odeslal PetrT
ehm...ty z toho tveho linku jsou neoriginal ! proto mozna takova cena...Citace:
Původně odeslal Patrik00