porad jsem rozmyslel, jestli do ni jit, az najednou nikde nejsou.... :( Nevite, jestli se jeste nekde nejakej kousek nenajde?
...ale reknu vam, ze jsem jeste nezazil, aby se nejaka vec ztratila po ukonceni vyroby tak rychle, jako tato... :(
Printable View
porad jsem rozmyslel, jestli do ni jit, az najednou nikde nejsou.... :( Nevite, jestli se jeste nekde nejakej kousek nenajde?
...ale reknu vam, ze jsem jeste nezazil, aby se nejaka vec ztratila po ukonceni vyroby tak rychle, jako tato... :(
Meli jich tu plne kramy ale pak ji gdosi po me chtel at mu ji kupim a hovno!!! proste uz nigde nic! :o sem cumel a pred mesicem sem kupovla moji a vybiral asi ze 4 cenniku gde ji myji nejlesvneji!!!Citace:
Původně odeslal gregorius
To sem byl ja :) a skutecne sem ji nikde nesehnal, ale v Monime mi rekli, ze mozna tonhle tejden dostanou posledni dodavku tak cekam,( moc tomu neverim) :)
vcera vecer mi prisel cenik od CC a normalne ji tam maji (cca 2300kc) - schvalne jsem jim napsal jestli je maji skladem, tak jsem zvedav...
no ja tam vcera volal a rikali ze nejsou a uz nebudou... schvalne dej vedet, co napisou tobe... :roll:Citace:
Původně odeslal opx123
:oops: uff jeste ze sem ji tak haluzacky kupil...a to sem chtel jeste tyden pockatjestli neslevni... 8)
hmm... tak z e-shopu na CC uz zmizela, taky sem o ni uvazoval, vzhledem k ty cene, ale budu kupovat nejdrive za mesic, mam hold smulu
tak mi napsali: nebudou... (ale ta cena byla stejne dobra, kdyz si vzpomenu kolik jsem za ni dal ja)Citace:
Původně odeslal gregorius
;D to by me nasralo.. bratranek si ji kupil pred casem za necelych 5000 :oCitace:
Původně odeslal opx123
no, me stala cca 4300 :(
ale co, vsechny penize utraceny za novej HW = vyhozeny penize
Kbyby jste nahodou nekdo nekde narazil jeste na nejaky volny F1cky, dejte mi pls vedet na mail :wink:
tak tak sai se vyseru na postupny update(ten je nekonecny) a budu kupovat rovnou nove KOMPY...Citace:
Původně odeslal opx123
Já koupil svojí F1 taky dost na poslední chvíli. Koupil jsem jí v Diskusu za 3100,- a to přesně 12.5.2003
Strašně dlouho sem jí chtěl,ale nebyly peníze a najednou když byli prachy tak sem jí nemohl sehnat,tak jsem volal snad do všech obchodů co znám.Nakonec mě napadlo se podívat kdo zapůjčoval v CHIPu Yamahy na testy. Tam byl napsaný Diskus.cz tak tam kouknu a tam jí měli,ale za 6635,- bez daně :eek:
Z toho jsem fakt šílel, tak asi po 3 dnech když už jsem jí prostě chtěl tak tam volám a asi po 10minutách hovoru a věčnýho přepojování sem se dozvěděl,že je chyba v ceníku a,že s tojí jen 3100,- s daní :lol:
Byl jsem štastnej jak blecha :-) a přišla mi po 3dnech a je to prostě špička.
Akorátže,když opisovali sériový číslo na danový doklad tak tam u nich někde nechali CD s Nerem,takže jsem se celej den v práci modlil,aby se dalo kreslit i jinym Nerem než OEM.
Tak jsem opět v pondělí volal ,kvůli Nerovi,který příšel zcela zdarma druhý den,ale bohužel ve verzi 5.5.1.1. a ta Yamahu CRW-F1 nezná,ale už jsem nechtěl provolávat další prachy kvůli blbosti.
P.S. Pokud chcete volat do firmy Diskus a na něco konkrétního se zeptat tak si připravte hodně dobíjecích kuponu na mobil a pevné nervy,jelikož jsem procestoval zřejmě celou místní ústřednu této firmy a poznal se s cca 8 lidmi :lol:
no jo, tak tos mel teda stesti... ja uz si nakonec koupil mnohem horsiho ASUSa... skoda. Jinaks to forum musel docela dost prolizat, kdyz jsi vyhrabal tenhle thread, kde byl posledni pruspevek zacatkem unora ;)