V budouchnu si chci kupovat nějakou 19ku, a slyšel sem docela dobrý věco o Hyundai Q910, co si myslíte?
Nebo něco doporučte do 10 litrů.
Printable View
V budouchnu si chci kupovat nějakou 19ku, a slyšel sem docela dobrý věco o Hyundai Q910, co si myslíte?
Nebo něco doporučte do 10 litrů.
do 10ti litru je to lowend...
ale tobe to bude stacit
No bude, proč by nestačilo, nemam na rozhazování :-(Citace:
Původně odeslal DeeKay
Ja idem do Hansola 19" s Dynaflatom ...tesne pod 10L
Na monitoru se šetřit nevyplácí. Toť můj názor.
ja mám LG 915Ft+ a opravdu si nemuzu stezovat jedinou vadu je moire ale jde je videt jen za optimalnich pozorovacich podminkach ;D napr Nokia test
sice uz se oficialne neprodavaj ale mozna bys jeste nekde natrefil a urcite za slusnou cenu
no s tim setrenim na monitoru musim souhlasit fakt se to nevyplaci ja sem si koupil PHILIPS 109P40 je to to nejlepsi co v 19" Philips nabizi a je to delo (111kHz) jedine co mne stve sou ty dva demagnetizacni draty v obrazofce ale pri vetsine aplikaci si toho nesimnes a napr. na Miore ma vstavany regulator tak si ho regulujes sam a vubec jde na tomle monclu nastavit kopu veci ale neni do 10 litru v KC to hadam tak 11 bez DPH
Citace:
Původně odeslal Deviant
Dnes ho idem kupovat do BGS ...vecer napisem prve dojmy (dufam ze ho budu mat na sklade )
Hansol je znacka ? ;DCitace:
Původně odeslal Deviant
Ked si prezries recenzie po internete a skusenosti ludi z inych for tak zistis ze za tie prachy je Hansol na tom lepsie ako Belinea ...Citace:
Původně odeslal AjsTi
Nehovoriac o "krasnom" dizajne Belinei ;D
Dobre nebudeme sa tu hasterit , kto ma pravdu a kto nie. Mne sa paci moja Belinea 17" ty chce 19" Hansol. Ty mas svoju oblubenu znacku a ja som svoju iba skusil. Len jedno mi nejde do hlavy , aspon u tej 19" pozrel som si parametre na nu a ako je mozne ze optimalne rozlisenie ma viac hz ako maximalne ?Citace:
Původně odeslal Deviant
Jasne ...Citace:
Původně odeslal AjsTi
K tej znacke - moja oblubena znacka je EIZO - akurat ze nemam $ na 19'' EIZO ...
a k tomu rozliseniu - neviem - zistim vecer ked ho kupim ale vyzera to ze tam maju znacny bordel v tom manualy
Tak EIZO by som taky chcel , ale ako pises moc draha :roll:Citace:
Původně odeslal Deviant
No maju to na stranke tak dane. Mozno je to iba chyba a ja som slepy.
Dyt ty dratky tam sou kvuli napinani vertikalnich dratu, ktery tvorej mrizku, ne kvuli demagnetizaci, nebo ne??Citace:
Původně odeslal juzko
Ja mam Hyundai F910 a jako "amater" si nemuzu stezovat
1280*1024@120Hz
1600*1200@100Hz
To me teda vysvetli jak je to mozny....Ma stejnou sirku pasma jako Q910 a ta dava 85 pri 1600/1200 a 100 pri 1280/1024Citace:
Původně odeslal Kebrdle
tady nejde zase tolik o sirku pasma ale o max Hf ktera je tusim 110kHz...
mno a podlůe vypoctu jednoduse dopstaneme 110000/1200 = 91Hz..
Takze fakt nevim jak to tam kebrdle narval ;D
Me se libi LG pokud nejsou prachy tak 900B je levnej a dobrej
no to ja se v tom az tak nevyznam, ale vym ze cim vetsi HZ tak lepsi :D no a u ovladacu monitoru sem si jednoduse dal neskryt rezimy, ktere monitor nepodporuje a tam sem nejdriv zkusil treba na 1280*1024 100Hz, standard je 85. Pak sem si hodil 1600*1200 standard zas 85Hz a myslel sem, ze mam 180*1024, tak sem dal taky 100Hz a v poho jelo, tak sem sel zas zpatky do 1280*1024 a nastavil 120Hz... Reknu takhle urcite tam ta puvodni RR 85Hz nezustala, ale je vyssi. I ostatni programy mi ukazujou treba tech 100Hz pri 1600*1200. :?:Citace:
Původně odeslal DeeKay
--jak to ted prohlizim, tak zjistuju, ze vazne mam v 1600*1200 jen 85Hz a 1280*1024 100Hz. Ach jo, proc ste me nenechali snit... :wink:
Podobnu chybu mali 19" Belinei. Nastavil si trebars 1024x768 100Hz ale info co skutocne davalo 85Hz. :roll:
Spolubydlící pořídil 19" ViewSonic. Typ nevim, ale je to plochy trinitron. Nevypadá marně. Je spokojenej. Koupil ho za nákupku ve firmě kde dělá (tj. levně :roll: pod 10kKč).