Už mam zase problém s maloym výkonem pamětí, zase mam místi 2400 jen necelý 2000. Sakra, už mi to takle jednou taky zlobilo, ale už se nepamatuju jak sem to vyřešil. Myslim že to bylo nějakýma driverama nebo čim...
Printable View
Už mam zase problém s maloym výkonem pamětí, zase mam místi 2400 jen necelý 2000. Sakra, už mi to takle jednou taky zlobilo, ale už se nepamatuju jak sem to vyřešil. Myslim že to bylo nějakýma driverama nebo čim...
Řešil jsem teď nedávno podobný problém, kdy mi klesl memory bandwith v Sandře z cca 2800 na 550 a měl jsem špatně zaseknutý dimm modul v patici. U tebe to na tohle asi nevypadá, ale člověk nikdy neví. Ta paměť se jinak načítal normálně a ani jinak to nezlobilo, až na to, že pc jelo na 20% výkonu. 8)
Díky za radu, ale tomhle to opravdu nebude, vim totiž, že sem to vyřešil jinak...Citace:
Původně odeslal Marcelus
zkus nabihat do woken na fsb 150 a memory mej v biosu na 333 a pak pomoci fuzzy logic ve woknech pretaktuj na pozadovanejch 155fsb. Timhle se (aspon u me) zachova 5:4 mem:fsb. Gdyz nabiham hnedka na fsb 151 a vejs tak mam pomer jen 1:1 a nizkou propustnot. MSI sux :|
2400 pri FSB=155MHz ? Nie je to malo ? Ja mam 2812 pri FSB=140. V biose mi pritom volbu DDR333 ani nezobrazi iba DDR200/DDR266/AUTO tak tam mam AUTO co je v mojom pripade vlastne DDR266 pretoze mam CPU so 400MHz busom a doska hodi automaticky nasobic 1.33 a tak pamate taktuje na 372 MHz. (140*1.33*2). Skus si pauznut uvodnu bootovaciu tabulku kde mas presne vypisane na akom kmitocte su taktovane DDR a ak mas malo treba sa pohrat asi s tymi volbami DDR v biose.
Ach jo, ale tim to nejni, já totiž vim, že to dělal nějakej prográmek ve WIN, ale teď nevim jakej, a nechci to přeinstalovávat...
Reinstallnu to a uvidim... ;D
Už tam mam ty XP asi půl roku... Eště od LAN party
Uz ti to nevydrzi kym nepredas intela a nekupis AMD ? ;D
Tak už ten šrot konečně prodej a hurá do AMD :) !Citace:
Původně odeslal kecinzer
Všechno je jenom o penězích který já momentálně nemám :roll: :roll: :-(Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Přeinstalováno, s výsledky sem spokojen :lol: