kamos ma v PC 2 disky ve stripingu 45+45 GB. Ma tam nejakej raid radic, kdyz nabootuju instalačním cd xp-čk či win2k tak mi nenajdou ten disk, takže nemohu instalovat.
Printable View
kamos ma v PC 2 disky ve stripingu 45+45 GB. Ma tam nejakej raid radic, kdyz nabootuju instalačním cd xp-čk či win2k tak mi nenajdou ten disk, takže nemohu instalovat.
OMFG a co tak si nahrat ovladac od toho radica na disketu a pred inicializaciou instalacie stlacit F6 pre nahratie raid ovladacov?Citace:
Původně odeslal ukr
co to přesně znamená to OMG? a to jsou ovladače pro desku? neee pro řadič?! ja tedy ovladače pro desku, nemám tak to budu muset stáhnout ale prvně ještě najít.
Oh My Fucking God = OMFG ;D tak stahuj ...Citace:
Původně odeslal ukr
raid má FASTTRACK66 - takže když stáhnu tohle: http://www.promise.com/support/downl...ver&os=0&go=GO
tak to bude ono??
tak už mi to funguje, díky moc. Jsem v tom čekal nějakou kulišárnu a ono je to tak jednoduchý. Jsem nikdy neměl čest s řadičem, ted už mi je to jasný, jak se to dělá. Při bootovaní instalačního cd WINXP mě to pak vyzve at dám ovladače, který si určím sám, vyberu si z diskety a frčí to jak po másle. :-)