Konecne som nasiel vetraky Sunon v Kosiciach. Ak budu prasule, alebo mi odidu moje Titany, tak idem do toho. ;D
Printable View
Konecne som nasiel vetraky Sunon v Kosiciach. Ak budu prasule, alebo mi odidu moje Titany, tak idem do toho. ;D
Tak co ja viem tak SUNONY su tu uz od nepameti. Co ja som ich prvykrat videl tak to som mal este stary comp. A za posledny 2-3 roky su uz vsade !! Kde si ich nevedel splasit ?
V PC obchodoch nie su. Kde inde hladat ventilatory do pc ak nie v takom obchode? Nasiel som ich az v jednom radioamatery.
Kupovat větráky v PC obchodech je zvěrstvo. Maj to tam nechutně předražený!! :roll:
GM Electronic rulezzz 8-)
Přesně tak, navíc třeba mřížky na chladiče jsem kupoval v GME za dvacku a v PC obchodech (Softcom...) stojí kilo. LOL
Praha a Kosice... to je trochu rozdiel :lol:
NO sice je to rozdiel ale je to tu tak isto ako v Prahe :wink: :wink: Ako kupovat tieto vetraky v PC shopoch je fakt blbost. Po prve ich tam ani nemaju a ked maju tak su skurvene drahe. Podruhe stymi mriezkami je to unas tak isto. Skoc do Imperia a pozri sa ze aj ta najmensia mriezka stoji 100Sk a skoc do Jumba do Radioamatera a tam ich mas za 40Sk co je trochu rozdiel. Inak v Jumbe maju aj tie Sunony !