Zdravim ... chci poprosit o radu pri vyberu 17" LCD v cene okolo 8500 ... vyber jsem po uvaze zuzil na tyto typy ...
Acer AL1751a
Hyundai ImageQuest L72D+
Benq FP72G+
Pripadne uvitam jiny (lepsi) navrh ...
predem diky :roll:
Printable View
Zdravim ... chci poprosit o radu pri vyberu 17" LCD v cene okolo 8500 ... vyber jsem po uvaze zuzil na tyto typy ...
Acer AL1751a
Hyundai ImageQuest L72D+
Benq FP72G+
Pripadne uvitam jiny (lepsi) navrh ...
predem diky :roll:
a co třeba EIZO M1700
Není to cenově trochu mimo? ???Citace:
Původně odeslal kamil
...no pravda, je to o 500 Kč víc, než uvedl tazatel, ale myslím, že to stojí za to...
je, stoji 9200 a myslim ze jedine co je na nom dobre je znacka, je to drsny low end kde platis za eizo :(
Pokud se nepletu, tak všechny panely používají technologii TN, u Eiza uvádějí Super TN, tudiž všechny jsou jak píšeš low end, cena tomu ale odpovídá... pět let záruky taky není k zahození...
tady si cetl?
hm.. proč ne třeba tenhle?
LG L1750SQ-GN
až na to že nemá DVI mu neni co vytknout.. nebo se pletu?
no prave, az na to DVI :!:Citace:
Původně odeslal Tomahawk
no jak moc se rozdíl DVI <-> VGA projeví na kvalitě obrazu?.. podle mě to tak dramatický nebude.. ne tak abych za to dal o tolik víc penez.. spíš mě zajímá jaké jsou jié důvody proč tenhle neCitace:
Původně odeslal mrnin
A co 10-bitove farby? Nic moc?Citace:
Původně odeslal MadCap
Citace:
Původně odeslal moskyt
Ja bych vzal ten Acer (dobry design,kvalita,ale jinak vse stejny...).Cena je sice vetsi nez ostatni dva,ale je fakt good.Ja ma ted zalusk taky na LCD Acer (19")... :wink:
Pozor na ty bity u těch barev. Jedná o x bitovou korekci barev, nikoliv však o x bitové barvy. Závislost vstupní úrovně na podání výsledné barvy je u LCD oproti CRT značně pokroucená, proto je nutná ona korekce, čím víc bitů, tím lepší výsledek. Eizo a jejich 10 bit určitě stojí za to...
Jo 10bit gamma korekce je cool ale kdyz ten panel ma technologicky jenom 6bitu na kanal? 8ms asi taky nebude realna doba odezvy. No fuj...
Citace:
Původně odeslal http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp