Deska MSI K8N Neo V2.0 - Nedávejte nový bios !!!!!!
Dnes jsem programem od MSI Live Update flešoval bios na desce K8N Neo V2.0 , program stáhl vhodný nový bios, vytvořil záložní disketu a vrhl se na přepisování biosu. Všechno vypadalo normálně až na kontrolu, kde to napsalo fail a OK. , Tak jsem to zkusil dát nazpět původní BIOS a to se taky nepovedlo a stahoval jsem další verze biosu k desce a další a nikdy to neproběhlo správně. Vzal jsem další novou desku a vytáhl jsem si z ní originál bios a následoval další neúspěšný pokus. Nakonec následoval pokus o update biosu u druhé desky a to dopadlo uplně stejně.
Proč důvěřovat MSI Live Update ???
---- já už to vím a odpálil jsem dvě desky,které naštěstí jdou do reklamace a nebolí mě to, ale nechápu, jak si to můžou dovolit dát do oběhu špatný bios
- už se někomu povedlo na téhle desce přepsat bios???
Re: Deska MSI K8N Neo V2.0 - Nedávejte nový bios !!!!!!
nikto nedaval novy bios???
Citace:
Původně odeslal Pool [CZE]
např. u desky Asus se mi to ještě za dlouhá léta nestalo a to flešuju z woken a žádný problém.
Taky se mně to stalo - a néé jednou....
Citace:
Původně odeslal Rainbow
V DOSe by to asi islo normalne. Flashovanie vo Windows = najlepsi sposob, ako si posrat BIOS.
To ale lidem nevysvětlíš. Když jsem napsal článek o flashování BIOSu - http://www.svethardware.cz/art_doc-9...A0075DB4F.html - hned mě v diskuzi bylo vytknuto, že co to povídám za nesmysly s těmi Windows.
Citace:
Původně odeslal Eagle
To ale lidem nevysvětlíš.
Niektori to po prvom znicenom BIOSe pochopia :D
Mne sa podarilo aj awdflashom a amiflashom parkrat BIOS upgradovat tak, ze to uz potom nic nerobilo - takze uz pouzivam len uniflash, pokial je to mozne.