Na kolik se da realne taktnout Duron 950 na MSI K7T Turbo2 ???
Printable View
Na kolik se da realne taktnout Duron 950 na MSI K7T Turbo2 ???
Tak proc to nevyzkouset a je to...kazdej proc je jinej takze newim ;)
Ja viem, ale nepoviem. ;D Ale urcite bude najlepsie, ak to testnes sam. Daj mu dobre napapat a potom ho potrap. 8)
ja měl asi nejlepší duron 950 :lol: chlazenej vzduchem jel na 1266 pak jsem ho strelil Highlanderovi a ten pomocí peltiera zněj dostal něco okolo 1360mhz...... to je myslím strop :lol:
No Na 950ku je to hodne slusnej vysledek...Ja az budu mit novej case a lepsi chlazeni, zkusim toho Durona jeste malinko potrapit..Citace:
Původně odeslal Hambas
Jinak myslim, ze pokud tu 950ku dostanes na 1200, je to slusnej vysledek.. Ovsem navysovat Vcore zkus az kdyz ten CPu nebude nabihat..Ja sem pretaktoval o vice nez 300Mhz a Vcore sem dokonce jeste snizil o 0.25.. :wink:
Zalezi na kusu..
to je hodne dobrej vysledek na Durona 950 ale ja bych rek ze tak max 1200Citace:
Původně odeslal Hambas
zalezi jak ho budes krmit, me pri 1.8V najede max. na 1300, stable asi 1150, ale kdyz sem do nej pustil 2.2V tak najel na 2.5G
to me tady radil nekdo na foru at do nej pustim co to da, ale vzhledem k tomu ze bych ho rad mel jeste min. 1/2 roku mozna rok, tak jedu jen na tech 1.8V
nejak se furt nemuzu dopatrat jake je prurazne napeti u Spitfiru, poradte mi please nekdo kolik do nej muzu z dlouhodobeho hlediska (cca 1 rok) cpat ???
Tak 1100 za normalnich podminek :|Citace:
Původně odeslal dovatron