Mam integrovaou zvukovou kartu na zakladni desce MSI K8N neo4 platinum.Nainstaloval jsme klasicky xpecka a ovladace a zvuk my nesel skusil jsem jeste stahnout nejnovejsi ovladace ale stale nic ??? .nete cim by to mohl byt?
Printable View
Mam integrovaou zvukovou kartu na zakladni desce MSI K8N neo4 platinum.Nainstaloval jsme klasicky xpecka a ovladace a zvuk my nesel skusil jsem jeste stahnout nejnovejsi ovladace ale stale nic ??? .nete cim by to mohl byt?
...urcite si prejmenuj nazev threadu na neco presnejsiho, "nejde my zvuk pls help" neni nejlepsi nazev.
S touto deskou zkusenosti nemam, ale nebude neco spatne nastaveneho v nastaveni zvukovky ve win? Nastaveni stereo/4/5.1/apod. a mas repro ve spravnych zdirkach?
A vidí windows tu zvukovku? Už jsem viděl dvě msi desky, kde zvukovka vůbec nefungovala..
mrkni se do BIOSu, jestli ji nemas zakazanou, pak se merkni do spravce zarizeni, jestli ji Wokna vidi, ve vlastnostech by melo byt napsano "toto zarizeno pracuje spravne" nebo tak nejak (taky by ses mohl podivat, jaky ma IRQ a zda ho snesdili s jinym zarizenim), pak napis, at se mame od ceho odrazit, takhle jenom hadame
To je jednoduché, zapni si bedny!
2roX: Jednak udelej vse co zde bylo psano, ale vyzdvyhuju to co psal -FRZ-
pravidla tu nejsou pro srandu kraliku, a kdyz nehodlas cist, par radku, tak bez jinam.
skousil jsme to nastaveni zvukovky a mam tam kvadrofoni stolni repraky,skousel jsem to i rozne promackat ale stalenic.
Win zvukovku nasel a je dokonce povolena i v biosu.Repraky mam v klasiky zelene zdirce.Akorat misto repraku pouzivam vez ale skousel jsem zapojit i sluchatka a stale nic:(.
a co OC? mne moja integrovana nesla, ked som prilis vykuril FSB.
Co je to OC a FSB?Citace:
Původně odeslal Ed Reznor
OC je overclocking , neboli přetaktování a FSB zřejmě myslel frekvenci Front Side Bus :D :D :DCitace:
Původně odeslal roX
Ale asi jsi to fakt nepřetaktovával, podle tohohle postu :D :D :D
To OC my pak doslo.Netaktoval to nemam zapotrebi mam docela dobry pc aspon my to staci na cs :DCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
[quote="roX"]No LOL :) Benchmarkovat PC starým CSkem , to jsem už dlouho neslyšel :)Citace:
No LOL :) Benchmarkovat PC starým CSkem , to jsem už dlouho neslyšel :)[/quote]myslel jsem tim ze se o OC nezjmam spis hraju csko
Citace:
Původně odeslal roX
Aha, takhle, tak to jo :)
BTW to jak jsi přidal do podpisu svoji konfiguraci je dobrej nápad :wink:
THX mel jsem inspiraci :D pak to jeste upravim az se trochu naucim ty znacky.
Kde zjistim jaky to ma IRQ?Citace:
Původně odeslal Buddha
Člověče, vůbec to neber jako výsměch nebo urážku, tak to nemyslím, ale nemáš kámoše, co do PC "dělá" trochu víc než ty? Že by se ti na to mrknul?Citace:
Původně odeslal roX
Bohuzel nemem ale,jsme docela chapavej.Citace:
Nastavení-Ovládací panely-Systém-Správce ZařízeníCitace:
Původně odeslal roX
Na "kartě" příslušného zařízení bys měl najít záložku "Prostředky" nebo něco takovýho (píšu to z W2k, ale v XP je to hodně podobný) a tam to IRQ najdeš (možná to tam bude jako Požadavek přerušení)... Jinak na záložce "Obecné" máš stav zařízení... Tam by ti to IRQ konflikt IMHO taky mělo vyhodit..
dik nasel jsem to a pise IRQ 20 a dale ze to je bez problemu.Citace:
PROSIM VSECHNY LIDI PLS HELP,UZ MY ZTOHO VYPADALI VLASI NA HLAVE ??? ??? ???
zjisti si verzi biosu, ver. 1.6 nema problemy s on-board zvukovkou, naopak ver. 1.8 mela par buggu... :wink:
no abys vedel ze ti nekecam, urcite budes chytrejsi >>> http://forums.anandtech.com/messagev...VIEWTMP=Linear
ale cist se mi to cely nechce 8-)
dik to my staci ja anglicky moc neumim tak to skus flashnout mozna se to pak rozjedeCitace:
Původně odeslal pamik
tak jsem to flashnul akorat jsem tam mel verzi 1.5 a tu jsem preflashovat verzi 1.9 verzi 1.6 jsme nasel ale verzi 1.8 ne tak jsem dal 1.9 a porad my ten zvuk nejde.
Hmm, možná je fpiči ta zvukovka? Byl by problém to jít reklamovat do toho obchodu,kdes koupil desku?Citace:
Původně odeslal roX