Asi uz to tady zaznelo ale nedko pise ze tnhle a nekdo ze zas ten druhej. Ja mam GB a tak chci vedet kdo kolik z HB dostal a jestli ma cenu to menit na to HB? Dik
Printable View
Asi uz to tady zaznelo ale nedko pise ze tnhle a nekdo ze zas ten druhej. Ja mam GB a tak chci vedet kdo kolik z HB dostal a jestli ma cenu to menit na to HB? Dik
...nevidim dovod aby si menil GBcko, z ktoreho si dostal XP2650+ (predpokladam, ze stabilne) za HBcko!!!
HB-cko ajtak dostanes len okolo toho 2600+ az 2700+ a to podla kusu, dosky, chladenia, ... Ja mam svoj na 2700+ a som spokojny a tebe sa to podla mna neoplati menit kvoli max par MHz-om a nahodof vymaknes blby kus a buds nadavt. Bud spokojny stym co mas ved mnohy dopadli horsie !!
Ja mam HB, ale cakam na dosku. Z ECS K7S5A toho moc nevyzmikas ;D . Ak dojde doska a otestujem, tak sa ozvem.
Nema vyznam prechadzat z JIUGB na JIUHB...
Tak sem si s HB oproti GB polepsil. Jel sem na 1,955-1,7v(GB) a ted jedu na 2,04-1,65. Coz je OK!
A co ta AB serie? Nekde jsem slysel ze je maj v Monime, nemuzu ten prispevek najit. Vi nekdo jestli je lepsi nez to GB nebo HB?
Maj tam HB(monima) to byla jen spatna zprava od Technika.
Ja mam zatial 2062MHz. Cakam na lepsie pamate aby som siel nad 166. :(
Hmm a to jedes porad na default napeti? Ja jen ze ti MSI vic jak 1.7V nepovoli a jestli uz ted jedes na 1.7V tak se moc vejs asi nedostanes.
To je docela v pohodě, na GB to vcelku ujde...taky bych do upgrade nešel.
ja mam jiugb a jede viz dole na 1.775 a sem s ni spokojen ;D
uz se tesim az pokorim 2200 mhz ;D :o
???Citace:
Původně odeslal MaPa
tak pani, uz drzim v ruke " JIUHB 0302XPMW " 8) :D , dnes vecer ho vyskusam ... 8)
to je pravda, 1.7V je max co z toho dostanem. budem spokojny ked sa zastavim aj na 2100MHz.Citace:
Původně odeslal MaPa