pise tam, ze priste to bude jeste o ladeni northbridge
Printable View
pise tam, ze priste to bude jeste o ladeni northbridge
No, podle zájmu asi určitě. ;)
A já jsem to zkoušel, když jsem to psal ;D
Este to niekto vyskusal? Dva nazory su viac ako jeden ;D .
ja to testnu je to zajimave, jen si myslim ze o ty 2MB to za to nestoji ( nevyrazne zrychleni ).
Speci a proč to píšeš na PCT, proč to nedáš na OC?
Tady by z toho nemel vejvar a slavu :-DCitace:
Původně odeslal Marty
Asi jsi to dobře nečetl :-) Výkon HDD tam jsou asi 2Mb/sec, v propustnosti PCI 50-60Mb/sec podle původního nastavení...Citace:
Původně odeslal honzAK
Počítal jsem s tím, že se mě na to někdo zeptá a bude do mě drbat.Citace:
Původně odeslal Marty
Ale nevadí, na overclocking jsem nezanevřel, jenže chci presentovat svoje testování, tipy, triky a informace, na které jsem přišel co nejvíce lidem. Lidé z PCtuningu měli zájem, abych pár článků napsal a proč odmítat, když mě to baví.
Overclocking je živ predevším svému DF a doufám, že se jeho kvalita zvedne. Počítám s tím, že několik lidí projevilo zájem psát na homepage overclockingu a udělat změnu designu.
Pokud bude zájem, tak se dá na všem domluvit. Problém je, že pro posílání článků a ukládání dat na FTP potřebuje být člověk připojen v ČR.
Proto Gabo nemůže psát přímo na homepage :(
Pokud vám tedy overclocking a OC.cz není lhostejný, tak se AKTIVNĚ zapojte do jeho obnovy...
A urcite napises i jak vyladit VT8233A, ze ano?
Řeknu to tak, na na VIA VT8233A jde něco poladit a zlepšit tak výkon desek s VIA KT333 chipsetem, ale nebude to tak velký nárůst výkonu.
A všechno je otázkou času, kolik ho budu mít...
A první příjde na řadu asi VT686A/B, pak ladění northbridge VT8366/A/8367/8377 a pak se uvidí...
Asi určitě se objeví článek jak správně nastavit bios a co jednotlivé věci znamenají, spíš takové tipy, triky
No neco o tom biosu by se taky hodilo, budu se tesit, diky
ano spravne, 686B at nemusim hazet desku do kose :lol:
Mimochodem, spusta z vas tady prezentovala nazor ze stejne chodi jen na forum, takze by si toho mozna na mainpage nikdo stejne nevsimnul, dulezity je ze je to aspon nekde a PCtuning ma aspon jeden zajimavej clanek ;D Vlastne druhej, ten o SMART taky nebyl spatnej protoze sem predtim nevedel co presne ktera polozka znamena :wink:
O Smartu? Hoď link :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Mimochodem... taky bych rád přispíval na titulní stránku OC, ale času je málo :( teď se aspoň snažím starat o FAQ v AMD. A mzslím že to nevypadá špatně ne :)
je to nekde na PCt vsak si to najdi ;)Citace:
Původně odeslal Marty
:roll: :|
jj cetl jsem nepozorne :oops: ;DCitace:
Původně odeslal Spec
Nevyladím, protože to nejde zapnout :( .
btw. kde se dá stáhnout patřičný .pcr ??? .
FRVcko ma ten "spravnej" southbridge?Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
Asi jo, ale v tom článku si trochu Spec protiřečí, protože píše že zvolíme device Bus#0, Dev#17, Func#0 1106 3189, což je i podle toho obrázku trochu divné, buď je to device Bus#0, Dev#17, Func#0 1106 3177 nebo device Bus#0, Dev#0, Func#0 1106 3189, což je asi správně, tam mám standardně nastavené 75=09h a 76=50h, takže to už moc nevyladím ;) .Citace:
Původně odeslal DeeKay
treba uz to ma soltek nastaveny ;)Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
2Dee: asi jo :D .
.pcr je třeba tady http://www.georgebreese.com/net/software/
edit: tak sem se doplazil s HDSpeedem na 90.745 - běžel mě při to WinAmp - super Helloween a připojení na web, ale se mi to nechtělo vypínat :-D .
2Spec: velmi dobry clanok...pripomenul mi clanok o ladeni VIA KT133/A tusim / ked sme ho davali na verejnost spolu ;) . A to ze si to hodil na Pctuning nie je vobec zle..jednak tam chodi dost ludi / vela ludi sa o tom dozvie.
S hlavnou strankou oc.cz suhlasim...trebalo by ju dat dokopy.
Kua, ale také chyby by tam být nemusely, jednak viz výše a jednak jsou nějak pojebkané odkazy na benchmarky :( .
Tak uz aj Spec patri do velkej rodinz pctuningu :lol: Tak sa mi to paci :-D
Ale o ladeni KT333 bz si predsa mohol daco napisat, ked bude trochu casu. Kazde i ked minymalne navysenie vykonu sa hodi :wink:
Heh Spec , na pc tuning pisal , ked si Ty este tahal kacera po nete. ;DCitace:
Původně odeslal Semik