Chcem kupit 6800gt ale neviem ktory vyrobca ma najlepsie kusky. Ake mate skusenosti s vyrobcami a hlavne s taktovanim!!!O chladenie nejde lebo aj tak tam pojde zalman alebo primecooler. Diks :idea:
Printable View
Chcem kupit 6800gt ale neviem ktory vyrobca ma najlepsie kusky. Ake mate skusenosti s vyrobcami a hlavne s taktovanim!!!O chladenie nejde lebo aj tak tam pojde zalman alebo primecooler. Diks :idea:
Podle mne je v dnešní době koupě 6800GT špatný krok. Kup si normální X800GTO.nataktuj ji a máš výkonově podobnou kartu za nepoměrně menší peníze.
Určitě solidní bude Leadtek,ale jak psal Meridius kupa nové 6800GT se nevyplatí stojí skoro 10.000 a X800GTO seženeš pod 6.000 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33391
Jediná nevýhoda té Atiny je v tom že nemá plnou podporu DirectX 9c :? což by mě při koupě nové grafiky dost vadilo.
No ja som sa rozhodoval medzi vyrobcami MSI a Leadtek. Na leadtek som pocul samu chvalu a o MSI moc neviem. No o atinach moc neviem. Resp momentalne mam 9800pro ale myslim ze vsetci ludia co maju 6800 su max spokojni.Citace:
Původně odeslal Peter5110
Peter...můžeš mi vysvětlit v čem nemá ta ATIna podpru v directx 9c? Jinak, jestli na to Jurasku máš a je ti jedno kolik vytáhneš ze šrajtofle, tak si kup co nějlevnější 6800GT. Viděl jsem někde asus za 9200. Ale dáš zbytečně čtyři k navíc. A když už teda, tak MaWa tady prodává (zatím to není jisté) X800GTO2 za 8k a ta jde bez problémů předělat na X850XT.
Meridius
Ati má jenom 2.0 Shadery oproti Nvidii která má už dávno 3.0
Radeon X1800 je první grafikou ATi s plnou podporou DirectX 9.0c Shader Model 3.0 a může tedy plně konkurovat sérii GeForce 6 a GeForce 7
to je houby výhoda vzhledem k faktu, že shader model 3.0 nebyl v podstatě použit ani v jedné hřeCitace:
Původně odeslal Peter5110
Je pravda že her které využívali shadery 3 je jako šafránu,ale do budoucna se myslím hodí koupit grafiku ktrerá má podporu shaderů 3.0.
Do te doby nez tu budou hry podporujici Shadery 3, tak zas budou jiny grafarny. IMHO ted bych se tim nezabyval...