kamarad potrebuje notebook do 15tisic
podminou je kombo a modem ,co se do tydle ceny necha sehnat(se zarukou) ? bude to do autodilny na mereni a kancl veci. Dik v notebookach nejak nemam prehled
Printable View
kamarad potrebuje notebook do 15tisic
podminou je kombo a modem ,co se do tydle ceny necha sehnat(se zarukou) ? bude to do autodilny na mereni a kancl veci. Dik v notebookach nejak nemam prehled
Za 17-18k ma novy Acer s Celeronem M. To by mu mohlo bohate stacit. Pozor bych spis dal na to "mereni v dilne" - tusim ze levne notesy ani COM porty nemaji a pripojeni tech mericich pristroju bude podle me prave na COM.
Pridam se jednou otazeckou...podporuji nejake notebooky vyjmuti baterie a plnou funkcnost na DC adapter bez one baterie ? Nikde jsem se poradne nedocetl, tak "trpi" baterie, kdyz je book provozovan prevazne na adapter. Pokud nekdo mate nejaky pekny clanek nebo srovnani, tak mi ho plz poslete..pripadne napiste modely, ktere tuto funkci podporuji...setkal jsem se s pak NTB, ale bez baterie to nenabehlo :-(
Rekl bych,ze nema cenu baterii vytahovat...starne tak jako tak.Citace:
Původně odeslal Antiloopa
Čo som robil notebookmi, tak IBM a HP fungovali aj bez baterie. Myslím, že to zvláda každý noťas. Je to ako keby bola úplne vybitá batéria.