Nazdareq Lidi nevite nekdo jak zadratovat CPU prescott na Frq 2.8Ghz ???
Printable View
Nazdareq Lidi nevite nekdo jak zadratovat CPU prescott na Frq 2.8Ghz ???
Je na patici 478 a je to ztoho duvodu ,ze zakladka nepodporuje vetsi napeti.
1. Pouzivej funkci edit
2. Nejnizsi Prescott je 2.8Ghz co vim takze nechapu co a proc chces udelat
Hledat umime ???
Asi moc ne... :roll:
Takze si pekne najdes stranky intelu, tam datasheet ke svemu cpu.
:arrow: http://www.intel.com/design/Pentium4...hts/300561.htm
a tam si na strane 15 najdes peknou prehlednou tabulku.
A co to ma jako byt ???ten datashed
:evil:
A data sheet is a document summarizing the characteristics of an electronic component in sufficient detail that a skilled engineer can integrate the component to a new circuit design.
http://en.wikipedia.org/wiki/Datasheet
Hele nic proti, ale mas-li takoveto dotazy, tak byt tebou, bych se do toho radsi ani nepoustel.
A to ani nemluvim o tom, ze je tady na to sticky thread.
Hele mladej tak mi radsi nic nerikej neni to pro mne .Je to pro jednoho typka .A na strance Intelu urco neni navod jak dratkovanim zvysit napeti prescottu.Pokud jde o me Uz sem dratkovani pouzil u Willika.A pokud jde o celkove pretaktovani sem v tom docela zabehlej dukazem je muj prescott bezici na 4.01Ghz pri 34stupnich idle.Takže pro příště. :!:
Likan: ...takze pro priste pouzitj nejdrive hlavu a pak neco pis ;D
Hele to neznamena ,ze kdyz jsem tady na foru u vas poprve ,ze o tom nic nevim jen sem se ptal jestli nekdo ze zdejsich lidi.Nevi jak se dratkuje konkretne prescott.A vy mi tady pisete jakysi howadiny.
mlady muzi, paklize nechces v brzku opet opustit nase rady, tak
a) pouzivej funkci search
b) pouzivej vlastni mozek
c) pouzivej dostatecne popsani problemu ( na zacatku pises o frekvenci, ted zase o napeti... )
d) NEPOUZIVEJ zpusob komunikace, ktery si ted predvedl.
myslim to naprosto vazne!
ked si taky tazky skiller, tak by si mohol vediet, ze v tom datasheete su uvedene kombinacie spajania roznych noziciek, ktore vedu k roznym hodnotam nasobicom ci vCore, dufam ale, ze ten procak ma potrebne funkcie a ty vies co a preco robis lebo inak > :roll: :lol:Citace:
Původně odeslal Likan
To mISHA : pokud jde o OC patri tam i napeti i freqvence.
Pokud jde o zbitek muzu si pouzivat jaky vyrazi chci a kde koliv chci .Jo a ty datashe... nemohu precist jelikoz neumim anglicky .A pokud jde o muj thred tak ho laskave smazte ,alespon ukazate jak maly mate mozecky ze nedokazete odpovedet na jednoduchou otazku.