Ak mate niekto nejake dobre ci zle skusenosti s ASUS A7N8X alebo A7N8X Deluxe napiste ich prosim sem.
Dik[/quote]
Printable View
Ak mate niekto nejake dobre ci zle skusenosti s ASUS A7N8X alebo A7N8X Deluxe napiste ich prosim sem.
Dik[/quote]
ja mam ASUS A7N8X DeLuxe od ctvrtka minuleho tydne a zatim na nej peji jen chvalu :-) ...vsak se podivej co sem zatim s nim dokazal a to sem jeste neskoncil :-)
:wink:
Troufam si tvrdit, ze je to zatim nejlepsi deska co sem kdy mel a to nemam na mysli vykonove, ale spolehlivosti, vybavenim a bezproblemovosti... proste sem ji dal do casu, nastrkal na to vsechny pytlikoviny, nainstaloval windousy a uz jen taktuju a parim ultimu :-)
viz. popiska nize ;D
Aj mne sa velmi paci. Chcel som najprv MSI kvoly vybave.
ASUS je dost drahy, ale je to asi najlepsia volba. Hlavne ze nema ziadne problemy. Inak uvazujem aj nad iPanelom, ked uz vybava tak poriadna.
eeeeej, to zni zajimave, co to je ten iPanel?
hod odkaz nebo nejaky info, diky :-D
Ten panel obsahuje najpouzivanejsie porty:Citace:
Původně odeslal Warlord
Front Panel Connectivity
-2 USB Ports
-1 Serial
-3 Audio Jacks, 1 IrDA (on iPanel Deluxe only)
tu je link
http://www.asus.com/products/mb/mb_accessories.htm
Prave som si chcel ist kupit ASUS A7N8X Deluxe v Bratislave v Libre. Včera ich dostali a už ich nemaju. Je to možné? Nemaju ani bez DeLuxe verziu. Som sklamaný.
Potřebuji posledni bios pro tuto desku nesosnul ho už někdo? nejde mi to stahnout maj spadli ftp.
ja ho mam, teda pokud neni novejsi nez 1002 :-)
napis mi a ja ti ho rad poslu 8)
Vyser sa na MSI je to shit radsej ked nemas prachy zober GigabytkuCitace:
Původně odeslal Eduscho
Gigabyte robi dosky s nforce2.Citace:
Původně odeslal Radox
Podla mna nie.
Ale ak ano, hod sem link na nejake info.
nie nerobi ale mohli by zacat lebo gigabyt je podla mna super doska som jej zastanca lebo ma nesklamala slapu tie dosky ako hodinky a aj pekne vyzeraju ako postavene z plasteliny -)
a este nieco I panel sa na asuse A7N8X neda namontovat niesu tam vyvody takze sa barz neteste da sa na A7V8X s KT 400
Tak, kedze vcera som sa marne pokusal kupit ASUS A7N8X Deluxe v Blave tak som v BGS kupil ABIT NF7-S, ATHLON JIUGB 1700+, KINGSTON 256 400 CL2,5
Chudobnejsia vybava ale zato 10x210 slape OK.
Od vcera ide v kuse. Najvisiu teplotu som mal 51,5C s Titan D5TB-4/CU35
Najviac ma potesil zvuk, ked som to prepojil s Yamahou RX-V630RDS, bol som velmi prekvapeny
Musim povedať hra to lepsie ako SB Live! ktoru mam na policke a pomaly zacina zapadat prachom.
Mam to samozrejme prepojene optikou.
Inak urobil som test v 3D Mark 2001 SE s mojou staručkou grafikou Voodoo 3 2000 PCI
Athlon 1700+@2400+ 1024x768 = 1955 bodov.
Pre porovnanie:
Celeron 333@418 1024x768 = 527 bodov