Tak už se blíží poslední fáze zabudování vodníka dovnitř case
www.sweb.cz/erty/1.jpg
www.sweb.cz/erty/2.jpg
www.sweb.cz/erty/3.jpg
www.sweb.cz/erty/4.jpg
www.sweb.cz/erty/5.jpg
ted ještě šikovně přimontovat radiátor
Printable View
Tak už se blíží poslední fáze zabudování vodníka dovnitř case
www.sweb.cz/erty/1.jpg
www.sweb.cz/erty/2.jpg
www.sweb.cz/erty/3.jpg
www.sweb.cz/erty/4.jpg
www.sweb.cz/erty/5.jpg
ted ještě šikovně přimontovat radiátor
Jj klasika...Taky sem to chtěl udělat ale musel bych dělat díru i do toho hnusně tlustýho plechu za maskou tak jsem se na to vyprd :wink: Jinak by už tam taky byl ;D
plech je to nejmenší,nejhorší je ten plast.udělat to do kulata,a ještě k tomu přesně proti ventilátoru
Celkom to dobre vyzerá, ten otvor to trochu oživil... Len ten horný modrý kus mi tam akosi nesedí... :wink:
cim si to rezal ?
JJ tak jsem to dělal kdysi na svem casu co už nemám, ale měl jsem tam 80 ta byla moc hezká, na některých bednech to vypadá dobře, já jsem to dělal tak že jsem vyvrtal po obvodu díry vrtakém, a pak jsem to prořízl nořžem, a zbytek jsem seděl a čuměl na film a piloval pilníkem, až to uplně dokonalosti pak trochu s osmirkvat a je to. Je to pohodička. 8)
CaF
Jo jinak je to dobré, akorát by tam byla si lepší nějká řezaná mřížka. ;)
Dremelem (www.dremel.cz) ,jde to s tím v pohoděCitace:
Původně odeslal DOT
nemám k dispozici :-D (tahle stála i s ventlátorem 100,-)Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Nedela to prece jen trocha hluk ( jak GF FX ) ???
...mam tu samou kejsu a v ní 80kovej chladič.. pudu do 120kz... :)
nedělá,ten ventoš je nízkopříkonovej 1,4W, má okolo 1550ot/s,já ho mám ještě zregulovanej.takže je tu tichoCitace:
Původně odeslal neci
KOUKNI SE TADYCitace:
Původně odeslal eRTY
vim,už o tama mám bužírku na oknoCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C
eRTY to mas tu za 3000 ? ( dremel mam na mysli )
já jsem ho kupoval v obi ,v akci před vánoci za 1990,-,bylo k tomu asi 15ks příslušenstvíCitace:
Původně odeslal DOT
Ako je to z prachom??? Predsa len taka diera a tolko vzduchu... Ja si chcem zvetsit case a na spodok na predny panel dat vetrak a prave uvazujem o prachu...dat tam filter? nedat? Esteticku stranku neriesim ..hlavne je mat tichy a cisty comp.. s tou tichostou to nechem prehanat lebo pouzivam sluchatka ( repro ani nemam ;D )
aha a nevis o necem podobne? klidne i od neznackoveho vyrobce ...Citace:
Původně odeslal eRTY
vím,třeba v hornbachu nebo i v obi seženeš něco podobného,je to od výrobce Asist asi okolo 800,-Citace:
Původně odeslal DOT
Prach sem zatím neřešil,uvidím podle provozu po 14dnech jestli je potřeba filtrCitace:
Původně odeslal Macko
Konecne DREMEL aj u nas - teda v CZ...inac ta cena nieje az taka zla.