Montaz P4 na LGA775 - nejako to tam nepasuje ;)
caute
mam problem z montazou P4ky na LGA775, p4 na 775 montujem prvy krat a nezda sa mi nieco
procesor je tam na 100% spravne nasadeni
ale ked priklopim ten pliesok nesadne rovno ale je tak nakrivo
neskusal som ho radsej velmi pritlacit, nechcem pokazit dosku ani procak
je to tak ok ? mozem ho zacvaknut tou packou ? podla mna skrivim vsetky piny na doske :)
tu packu som naschval oprel o ten pliesok aby bolo vidiet ze ked zacnem tlacit dalej uz sa zacne vyvyjat tlak na pliesok a procak :)
http://1337.sk/~stanojr/procak2.jpg
Re: Montaz P4 na LGA775 - nejako to tam nepasuje ;)
Citace:
Původně odeslal 8roman
no vsak procak tam aj mne zapadol krasne. ale ked som to skusil zatvorit, tak to neslo.Potom som pozrel na piny, a boli ohnute. Na doske bolo vidiet ze uz bola pouzita, takze som ju reklamoval, a uz cakam na novu..tak som zvedavy, ci sa mi to na druhy krat podari.a to ze tebe to funguje ma tesi, ale co sa stane, ked budes menit procak? a mozno je tvoja doska v pohode.ale moja bola urcite vadna, pretoze tam na ten procak ani nebolo dost miesta medzi tymi pinmy a dvierkami...
JJ tak potom daj vediet, ze ako si dopadol s reklamaciou, ze na co sa mame popripade tesit
v testlabe Computeru pouzivame jednu Mobo, v ktorej som CPU menil uz tak 50x a bolo na nej asi tak 10 roznych chladeni (vacsina vodnych) a pohoda, nebadat ziadne poskodenie :) (Gigabyte 955X Royal)
Zaujimave, nepovedal by som, ze ten socket toho tolko vydrzi ;D Som zvedavy, kedy to odide.
Ale asi je to aj rukami - niekomu to neprezije uz prvy pokus o vlozenie CPU :D
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Zaujimave, nepovedal by som, ze ten socket toho tolko vydrzi ;D Som zvedavy, kedy to odide.
Ale asi je to aj rukami - niekomu to neprezije uz prvy pokus o vlozenie CPU :D
to su vzdy tie hoaxy a hrozne podlozene informacie ... potom nafotim jeden procak co mame, zospodu je ochytany, doskrabany, uz peknych par desiatok krat nasadeny (testuju sa s nim dosky) a stale vali bez jedineho problemu ... rovnako aj tie patice, iba raz som zazil mrtvu paticu, ale ta bola skurvena pri prevoze alebo tak, uz po rozbaleni mala ohle piny v patici
775ek už jsem namontoval hezkou řádku. Kupodivu přes prohýbání MB, vrzání a zvuků připomínajících praskání jsem zatím řešil jen ohnuté a párkrát i zablokované packy-trny box chladičů.
Přes opatrnost jen čekám, kdy mi při dotlačení chladiče praskne deska pod rukama...
I tak připomínám, že ideální je začínat trnem nejblíže prostředku MB a pokračovat protilehlým. S procesory a paticí jako takovu zatím žádný problém.
Nebude to tim ze je na procesoru "nakrivo" nalepeny heat spreader? Uz jsem videl nekolik procesoru P4 do socketu 478 s nakrivo nalepenych spreaderem, ale nastesti u 478 to nevadilo...pokud by to branilo instalaci, asi budes cpu vymenit u prodejce.
hihi..funguje to. s reklamaciou nebol problem. hned ako doska prisla som sa na to vrhol:). s instalaciou procaku nebol problem, akurat ked som tam daval chladic, tak sa kapanek ohla doska. skusil som ho odobrat a dat ho tam znovu, ale ajtak sa to ohlo. kaslem na to. hlavne ze to funguje. tak vam dakujem:)