Zdravim,mam USB pen drive a nevim proc z niceho nic se na nej nemuzu dostat a chce to po me format. Kdyz dam ze teda chci formatovat, XP hodi hlasku ze disk nejde formatovat. Je nejaka utilitka ktera by to urovnala?
Printable View
Zdravim,mam USB pen drive a nevim proc z niceho nic se na nej nemuzu dostat a chce to po me format. Kdyz dam ze teda chci formatovat, XP hodi hlasku ze disk nejde formatovat. Je nejaka utilitka ktera by to urovnala?
mel jsem podobny problem. s tim USB 128MB co dava CSOB. Me na to nesly kopirovat vetsi soubory a celkove to chvili chodilo chvili ne. format taky nesel = ROZBITEJ at ti ho vymeni. soft na to asi neni
Na některé USB drive jsou softy pro formátování. Nejednou jsem je tak rozchodil. Mrkni na CD, pokud k tomu bylo.
Mě se to taky stalo. Mam od SanDisku 128 MB a najednou se do toho nemůžu dostat... achjoo. Jel sem teda bez ovladačů
Nepotrebujes mit nejaky extra ovladace pokud mas XP. Ja sem zkousel na instalacnim programy na format,vytvoreni partition atd,ale nic.Takze asi reklamacka..Citace:
Původně odeslal Ondratel
Myslíte že se flashdisk může poškodit tim že ho vytahuju (v XP) rovnou (ale neprecuje) a nepouživam Bezpečně odebrat na hlavním panelu???
Imho ne, ale jednou se mi ve škole stalo, když jsem to tak vytahoval, že se mi neuložili soubory...Citace:
Původně odeslal Ondratel