Jde udela kdyz vybiram postu tak aby zustala na serveru jse to pres pop3 nebo to musi bejt pres imap.
Chci vybrat postu ale nechci aby se smazala ze serveru.
Printable View
Jde udela kdyz vybiram postu tak aby zustala na serveru jse to pres pop3 nebo to musi bejt pres imap.
Chci vybrat postu ale nechci aby se smazala ze serveru.
Pres POP3:
Nastroje- Ucty- (vyberes ten spravnej)- Vlastnosti- Upresnit- a az dole je ZACHOVAT NA SERVERU KOPII ZPRAVY.
Jo diky.
Uz jsem to tak udelel je to ok diky za radu.
Neni zac 8)
Tak poraďte aj mne.
Stiahnem poštu aj s prílohou, označí mi ju (zicherka), kliknem na ňu ,vypíše názov prílohy a Save Attachments..ale je to šedé a vobec to nereaguje na kliknutie.
Skúšal som aj vyhladávať v počítači súbor s názvom prílohy ale nič....
Na servri už nieje a u mna tak isto.Že by ju hneď aj zmazal?
Keď som Outlok naištaloval tak mi to chodilo :wink: a teraz :evil:
Mám anglickú verziu a som už z toho hotový...
mas zakazany otevirani priloh, ktery by mohly obsahovat virus v Moznosti>Zabezpeceni
Ďíky!!!! Mam EN verziu ale aspom som vedel čo mám hladať(a našiel).Citace:
Původně odeslal zikurat
Už to fachčíííííííííííííí.
No tak taky bych mel dotaz. Kdyz Kliknu na Outlook Expres tak dlouho trva nez se spustí (visi tam to okno s logem). Pak uz chodí normálne az na práci s Kontakty - kdyz chci pridat nový kontakt a nebo se podívat do vlastností stávajícího, tak trvá alespoň 30sec. nez se neco stane. Netusite cim by to mohlo byt ??
Mam Win XP Pro + SP1
produkty mrkvosoft obecne jsou pomaly
asi mas zaplou kontrolu posty nejakym antivirem to hodne zdrzuje, vypni ji a pouzivej jen rezidentni stit, vir se stejne nespusti a posta je o dos rychlejsi.Citace:
Původně odeslal theedge