panove nevite nekdo o nejakem free programu pro kontrolu stazenych a odeslanych dat? Debilnimu CT nefunguje poradne sluzba moje konto a i kdyz mam FUP 2GB za 7dni tak me po 1GB utnou na polovinu, tak bych si to potreboval hlidat sam...diky...Nak
Printable View
panove nevite nekdo o nejakem free programu pro kontrolu stazenych a odeslanych dat? Debilnimu CT nefunguje poradne sluzba moje konto a i kdyz mam FUP 2GB za 7dni tak me po 1GB utnou na polovinu, tak bych si to potreboval hlidat sam...diky...Nak
netlimiter
Nebo DUMeter...
Nenašlo by sa ešte niečo iné? Rád by som free. Netlimiter mi napsoledy zhodil celý Windows a DUmeter je iba trial. :(
Jeste nejakej traffic meter, ale nemam s nim zkusenosti...Citace:
Původně odeslal e1
Neregistrovana verze je zdarma...
http://www.tramet.cz/
EDIT : Trochu jsem se tim probiral a vypada to celkem slusne... Kdybys to pouzival, tak kdyztak poreferuj, celkem me to zajima, ale jsem linej to zkouset sam :wink:
No takze sem nahodil ten NetLimiter a funguje ok, ale pisou u nej ze to je trial tak nevim...Nak
No hlavne...Je schopen NetLimiter vest nejaky smysluplny statistiky? Ten traffic meter jak jsem tu postnul vypada v tomhle smeru dobre, dokonce pokud jsem to spravne pochopil , je tam moznost si nastavit upozorneni, kdyz se clovek blizi k limitu...
Ale jo cosi tam je, den po dni, pak cely mesic, skoda ze to nemuzu nastavit rucne aby to pocital od ctvrtku do ctvrtku...Nak
No prave... Koukni na ten traffic meter... Ten tohle tusim umi a je free...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
diky zkusim i ten...Nak
NZ. Ja ho mozna prubnu taky. Podle screenshotu je na tenhle ucel temer idealni...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
BW Meter
Pocita traffic extra pre internet, extra pre LAN.
Upozornovanie na prekrocenie limitu, statistiky...