Popis zbozi se neshoduje s dodanym
Objeknal sem si v LEVI klavesnici. V popisu bylo napsano ze ma predlozku. Dodana klavesnice predlozku nema. Kdyz jsem tuto skutecnost reklamoval bylo mi sdeleno, cituji: "www.levi.cz je pouze orientační, informace se mohou lišit od marketu..."
Je takoveto jednani vubec mozne?
Re: Popis zbozi se neshoduje s dodanym
Citace:
Původně odeslal KocuR
Objeknal sem si v LEVI klavesnici. V popisu bylo napsano ze ma predlozku. Dodana klavesnice predlozku nema. Kdyz jsem tuto skutecnost reklamoval bylo mi sdeleno, cituji: "www.levi.cz je pouze orientační, informace se mohou lišit od marketu..."
Je takoveto jednani vubec mozne?
Pokud sis to kupoval jako koncak tak se nerozpakuj a posli to v ramci 14ti dnu zpet, s tim ze vyuzivas zakone lhuty k odstoupeni od smlouvy a nazdar. Jinak jde samozrejme take o rozpor s kupni smlouvou, protoze prodejce te uvedl v omyl (tudiz v pripade sporu nema sanci). Vse samo plati pro koncaka, ale i u koupe jako prodejce (na ZL) bys v tomto pripade IMO uspel, dalo by se to pravdepodobne klasifikovat i jako pokus o podvod.
EDIT: samo v pripade odstoupeni ve 14ti dnech te to bude stat postovny, v pripade ze budes trvat na rozporu s kupni smlouvou, tak veskere dopravni naklady hradi oni.