taktoval som tuto kartu a takt na jadre som zvisil z 200 na 240MHz ale vykon len klesol namiesto toho aby sa zvisil, preco to blbne? chladenie mam dobre.
Printable View
taktoval som tuto kartu a takt na jadre som zvisil z 200 na 240MHz ale vykon len klesol namiesto toho aby sa zvisil, preco to blbne? chladenie mam dobre.
IMHO ti u tyhle karty zvyseni taktu jadra moc nepomuze -- brzdej ji pameti -- s tema skus neco udelat
+ ono i po pretaktovani neni o co stat ;D
Jestli je to ta karta co máš v podpisu, tak je to něakej haluz, protože na takhle velký frekvence ti paměť nikdy nepude. Je to SDR, ne DDR, takže hrubou frekvenci nemůžeš násobit dvěma, abys dostal odpovídající hodnoty(Jestli máš DDR prototyp tak ten je ale rozhodně 64bit). A jestli to taktuješ programem, co ti hodil tyhle čísla na paměti, tak to taktuj jinym, tohle nastavuje bůhví co. Jinak je pravda to, co napsal LM, limit je stejně v paměti. Já jsem jednu MX400 modoval a s velkym chadičem a 3.3v na jádře :o jsem dostal jádro na 328mhz ale výkonu to přidalo tak 15%(alespoň ta geometrie v novějšich hrách). Limit je v paměti a taky nezapomeň že je to narozdíl od GF2 GTS a pod. Furt karta jen s dvěma TMU.
DOC_ZENITH: To bude míněno v DDR režimu (děl si dvěma), protože pak to sedí ;-)
PROMETHEUS: Pokud ti po OC klesl výkon, přetaktoval jsi s největší pravěpodbností moc jádro. Trochu ho stahni.
No jasně, ale čím to asi taktuje, že to nepozná ani DDR/SDR.Citace:
Původně odeslal no-X
A u GF2 když se to přežene s OC tak je zátuh, žádnej pokles výkonu by se neměl konat.
V tom případě je otázkou, jestli je skutečně ona karta GeForce 2 MX 128bit ;D
Setkal jsem se s tim u nekterych verzi ovladacu a taktovani pres coolbits. Neprve jsem si myslel, ze ma kamos kliku a prodali mu fakt kartu se 128bit DDR pameti (par kousku skutecne bylo!) ale pri kontrole pres everest ci jiny programek prozradil ze se jedna o SDR....tudiz realna hodnota je polovicni.Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH