tak do czechcomputeru prej dneska pride 20 tehle epoxiku, z toho 13 je blokovanejch.
Vim ze dost lidi ji tu shanelo, tak si pospeste.
PS: a od stredy prej budou abity NF7-S
Printable View
tak do czechcomputeru prej dneska pride 20 tehle epoxiku, z toho 13 je blokovanejch.
Vim ze dost lidi ji tu shanelo, tak si pospeste.
PS: a od stredy prej budou abity NF7-S
Vim o jednom cloveku, kterej az si precte tuhle zpravu, tak se desne nasere ;D ;D ;D
chcete vedet kdo? ...no prece HALEN :evil: :D
procpak to?
Kvůli Abitu ? nemá důvod být nasraný :) Abit je v pohodě :)Citace:
Původně odeslal Warlord
Snad ta další várka RDA+ co dnes přijde bude lepší než poslední.
Neee. Naopak. Spokojenost, že to zítra dorazí. 8) Abitek NF7 :-)Citace:
Původně odeslal Warlord
Prave mi Halen rikal, ze ne, ze je rad ze si nakonec vezme ABITa a to kvuli napajeni chipsetu a kvuli dobry spolupraci OCZ pameti s tou desku...
sem myslel ze se bude veset, protoze na EPOXa hrozne dlouho cekal a nakonec ze zoufalstvi se rozhodl pro ABITa, zitra mu ma dojit dom a najednou sou EPOXy skladem ;D
Navíc kdyby mu přišel Epox,tak by měl OCZ paměti na hofno :lol:Citace:
Původně odeslal Warlord
Marek: Je overeny ze OCZtka blbnou i s RDAckem?
Pokud vim tak se to tykalo Epoxu s VIA cipsetama...
jj, ale to jeste tak pred tydnem nevedel (pokud se dobre pamatuju) ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
jj, po pročtení spousty fór a především ZDEJŠÍHO jsem velmi rád, že nebudu mít kombinaci EPOX+OCZ. :o A díky bohu, v ABITECH běhají bez problémů. Jsem docela zvědavej, co dá TBred "JIUGB" v téhle desce. Bráchovi jede na 2100MHz při 1,70 V 8) BTW - odběry TBredů B0 nejsou zdaleka tak strašné, jak se řeší v sekci AMD v threadu "Kolik vám topí CPU". TBred XP1700+ "JIUGB" při 2100MHz / 1,70V si vezme z +5V větve zdroje při Burn in wizard Sandry pouhých 60W 8)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
ptam se znova - tyka se to i RDA+? Me se zda ze ne...
Kdyby jo tak by se mi zase moznosti upgradu na Nforce2 zuzily na prazdnou mnoziny protoze neco od Abitu si fakt do PC nedam :?
Nevim jak je to s RDA+ ale vim, ze ABIT je v pohode, mel sem KT7A a az na jeden malem problem byl v pohode :-)Citace:
Původně odeslal DeeKay
neee ja si s abitama uzil svoje a nikdo me uz nedonuti si na tom postavit PC, stejne jako s diskem IBM :lol:Citace:
Původně odeslal Warlord
No tak s tim diskem od IBM mas 100% pravdu, pristich par let si do PC IBM nedam, teda ne ze bych ho tam nekdy mel ;D
No, doufam ze me prijde taky zitra, ten NF7. 8RDA+ je imo taky v pohode, ale neumi vdd a ma dost blbou pozici pametovejch slotu, naopak ma vic stavy pro RAMky a CPU, jako ze to stejne vetsina lidi na TB_B nepouzije, takze je to taky plus minus, oboji. No tech 1.7V vdd na ABITu ale taky neni moc, takze vyssi napeti pro RAM jsou v pripade nejakejch lepsich pameti celkem useless, no nevim ... prkna to jsou dobry, asi i s ASUSem, ale dalsi revize budou imo mnohem lepsi, urcite maji co zlepsovat! Zatim vetsina stejne vezme zavdek i s timmto ;D no ale urco to bude jeste zajimavy, zejmena s ohledem na to, ze jsou AMD64 vyjma Opteronu odsunuty az na late zari, takze poptavka urcite bude...
Mam tuto istu otazku?? Mate nejaky dokaz/info/odkaz/poveru or something else co to potvrdzuje?? Prave som si objednal RDA a rad by som vedel?? no mozno zajtra budem mat moznost otestovat moje OCZ na RDA. Dufam, ze to vyjde a ze budu makat.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Inak ohladom starych threadov co som pisal s neviem kym, ze OCZ mi zle behaju na 8K3AE tak je to blud celkom. Teraz ked mam synchro tak je priepustnost na FSB200 a turbo timingu cca 2950 co je f poho celkom podla mna. takze dufam, ze aj niekto dolozi tie tvrdenia ohladom nekompatibility Epox&OCZ. :roll:
na nforcehq nekomu RDA+ nebeha s urcitejma OCZkama ale OCZ ty pameti zdarma meni za funkcni na RDA+
Konecne nieco co ma informacnu hodnotu. Thx Dee ;) Takze idem do 8RDA 8)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Hi,
There is unforseable incompatibility between some of our modules and the
Epox 8RDA+ which may or may not occur because of the variable yield that
goes along with those Epox boards. But be safe to know we will warranty the
memory and send a compatible pre-tested stick of the dual channel memory
should any problem arise. Please provide me the following information for
RMA
Description of the product:
Description of problems:
Motherboard model:
Name:
Mailing address:
Phone#:
Sincerely,
##########
OCZ Technology
(408)733-7600
support@ocztechnology.com
Takže týká se to jenom některých kusů no.
Hehe. Uz som stastny ako blcha. ;D
Thx za info sokolici 8)
2MarekSedlar:To co som Ti pisal do PM uz zjavne neplati. Sorry. usuall
podekuj Markovi, ten mi hodil link na ten thread na NforceHQCitace:
Původně odeslal usuall
Cestny ako sokol ;D Tak teda Tebe nedakujem, ale Marek ma u mna velke plus, ktore mu je .... ;)Citace:
Původně odeslal DeeKay