Myslím si, že by sa v tomto momente patrilo poďakovať adminom, za to, že nám po výpadku HW zase nahodili "staré forum" do pôvodného stavu a PiT-ovi za to, že vyčistil DB fóra. Vážte si toho, robili to vo svojom voľnom čase.
THX
Printable View
Myslím si, že by sa v tomto momente patrilo poďakovať adminom, za to, že nám po výpadku HW zase nahodili "staré forum" do pôvodného stavu a PiT-ovi za to, že vyčistil DB fóra. Vážte si toho, robili to vo svojom voľnom čase.
THX
Přidávám se a taky moc děkuju ;). Good job.
To je super a co se zmenilo?
Bazaristom asi hlavne pocty prispevkov :lol:
[edit]
Ale hlavne islo o vnutorne opravy DB (odmazavanie bordelu), upravy roznych poctov na 4e, aby sa zhodovali s realnym stavom a nestavalo sa napr. to, ze kliknete na poslednu stranu sekcie alebo topicu a v nej/nom ziadne prispevky a pod...
JJ, ti hned rozbehli svoje ksefty. ;DCitace:
Původně odeslal PiT
k podekovani se teze pripojuji ;)
gl
po HW strance nam pribyl RAID1 + 1 spare disk ((2+1)x 18G donated by maxik), 1G ram (takze ted mame 2G), Mylex Acceleraid 170, jinej case (s funkcnim power tlacitkem >:}).
po SW strance pribylo IPv6 (i kdyz koukam ze moc IPv6 enabled useru nemame).
nove jedeme na linuxu (2.6).
páááánboh vám to oplať chlapi, už som sa nemohol ani dívať na to záložné fórum. Konečne je všeto ako má byť. :wink: ;D
THX
Dobra prace panove, uz mi phpBB chybelo, tamto VBulletin bylo strasny :lol:
Moc by som sa neradoval... vB is the future >:}Citace:
Původně odeslal admix
Hlavne hodne pracujte na vB foru, abysme ho i s krasnym skinem mohli dostat pod stromecek ;D
A kdy bude VB forum, kdyz uz je otestovane?
Taky dík za starý dobrý phpbb fórum. Abych pravdu řekl, tak v nepřehlednosti vB nemá konkurenci. ale snad s nějakým rozumným skinem to bude v pohodě. Každopádně díky všem co se podíleli na opravě aby jsme se mi, prachobyčejní useři, měli kde vzdělávat. ;D
taky diky za znovuobnoveni studnice moudrosti :wink:
najit nektere veci bez 4a ...
THX
I já se přidávám s díky. S VB zatím nespěchejte, nechte ho vychytat. :-)
no, dost bolo zabavy, nasadme si sedadla, zacina mi to tu pripominat "hosi dekujem", cize len onania o nicom LOCK ;)
P.S.> vB bude ked bude skin, ten bude ked ho PiT dorobi a urcite nikto nanho nechce zbytocne tlacit vsak? takze ked pride cas, dozviete sa to (napriklad aj reaktivacnym emailom ;D )