Už nemám nervy na to stahovat z externí čtečky přes USB 1.1 hodinu fotky z gigové paměťovky (rychlost max 150 kB/s), a proto se chci zeptat, jak a zda bych si pomohl koupí výše uvedeného zařízení - díky za každou zkušenost!
Printable View
Už nemám nervy na to stahovat z externí čtečky přes USB 1.1 hodinu fotky z gigové paměťovky (rychlost max 150 kB/s), a proto se chci zeptat, jak a zda bych si pomohl koupí výše uvedeného zařízení - díky za každou zkušenost!
To je nějaký divný, 150 kB/s je strašně málo. Kdyžtak mě opravte, ale usb 1.1 by mělo dávat okolo 1-1,5Mb/s ne?
Mega zápis/3,5 MB čtení z toho vytáhnu až na stolním počítači přes USB 2.0:( SmartMedia taky už není úplně nejnovější technologie;) Ale na notebuku takhle pomalu zapisuje i na SecureDigital...
Mne picmic ctecka CF s kartou Sandisk 512MB sosa z karty do notasu ~ 800 kB/s, ale pri tom zere snad 100% procesorovyho casu [mozna je to kvuli DMA, mozna je to kvuli tomu ze moje ctecka je 16bit] ..
To by už šlo! Ještě chvíli počkám, ale stejně asi nakonec neodolám a nadělím mu to k prvním narozeninám :lol:Citace:
Původně odeslal Marty
Ja jsem na tom hodne podobne CF ctecka PCMCIA (myslim ze noname) karta Pretec 1GB 80x a rychlost pri kopirovani foto cca 1MB/s vytizeni procaku jsem nejak nesledoval :D ???
Ja jsem si toho vytizeni vsiml proto, ze se mi pri kopirovani sekal kurzor mysi.Citace:
Původně odeslal Ada4me
Je to tak, max okolo 1MB/s a 100% CPU. Ide to v PIO modu. PCMCIA CF aj integrovana SD citacka v ntb. Radsej citacku na USB2 8-)