-
Náhrada za Samsung 172T?
No tak, som to zase ja s tým LCD 8-) . Mám taký malinký problémik. Už som ten monitor bol pre týždňom až dvomi kupovať, ale ho nemali. Dneska (pondelok) som zase písal mail do Libri, kedy ho dostanú a odpísali mi, že ani na tento týždeň ho nemajú potvrdený. Tak sa chcem opýtať, predtým. než zasa budem prehladávať všetky cenníky a študovať kopu materiálov, či nepoznáte podobné LCD, keby ma už prestalo baviť čakať na môj Samsung.
Parametre Samsunga 172T.
Podmienky pre iné LCD:
- 17" a vyššie (radšej menej a kvalitne)
- analógový + DVI vstup
- veľmi dobrá odozva (hlavne hry a podobne)
- skvelý obraz (aby sa aspoň nejak rovnal tomu Samsungu)
- no a poteší aj tenký ram, čierna farba, dobrý kontrast a podobne
-
-
17" a 18" EIZO L565, L665 - no má trochu pomalejší odezvu 30ms a 40ms, jinak super.
17" - 19" ViewSonic, modely VX700 a VX800, případně VX900 - ty mají zase o něco širší rámeček, jinak sqelé.
19" ACER AL922 - sice 19", ale za super cenu, mohl by vyhovovat,
17" Hyundai ImageQuest Q17 silver, sice stříbrný, ale za tu cenu velice dobré parametry, jako 172T, kromě úhlu pohledu.
17" LCD IIYAMA AS4315UT - konstrukčně stejný s řadou EIZO, ale horší kondrast a úhly pohledu.
.......... takhle by se dalo pokračovat, určitě by si našel to pravé LCD za Samsunga 172T. Prohlédni třeba www.monitors.cz, nebo www.lcdpanely.cz a pod.
-
koupil jsem Q 17-doporučuju, viz kousek níž,ty úhly nejsou tak špatné ale barva je jenom bílá nebo silver
-
Ty LCD ty jsou fakt nejkrutejší 8-)
Ta 17" Hyundai ImageQuest Q17 má brutalní vzhled nedhera :o