Rád bych do svýho MSI KT3 ULTRA dodal nakej dobrej procák místo DURONA 1200 Mhz, dřív nebyly prachy!!Něco co není moc drahý a de dobře přetaktovat!! :lol: :lol: A ještě jedna maličkost stačí chladič TITAN D5TB?? ???
Printable View
Rád bych do svýho MSI KT3 ULTRA dodal nakej dobrej procák místo DURONA 1200 Mhz, dřív nebyly prachy!!Něco co není moc drahý a de dobře přetaktovat!! :lol: :lol: A ještě jedna maličkost stačí chladič TITAN D5TB?? ???
Tak potom asi jen jedna rada XP1700+ B0 jak jinak za slusny love dobrej potencial OC.....a ten Titan taky neco snese ;)
Muzes si klidne vzit priklad ze mne :wink:
ja bych bral toho Tbreda 1700 Bo to je dobra koupe ;D a jde to hodne pretaktit
...tiez sa pripajam k AthlonXP 1700+ revizia B0 :wink: za malo penazi veeeeeeeeeela muziky :lol:
odpoved je zcela jasna
no zabudol si dat veeelmi veeelaaa muziky !!Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
To hej, ak bude namiesto Durona Tbred B0, tak to pekne narastie výkon...
Ale nepotrebuje mať ten Titan aspoň medenné jadro? Ja mám tiež ten Titan a chystám sa v priebehu týždňa na B0ku, tak aby to zvládal... ???
Ale tak ma napadá, majú box verzie čisto hliníkový chladič ? Lebo ak áno, tak to zvládať môže... Nie je to síce Volcano, ale boli aj horšie chladiče ako tento Titan... :wink:
8) ;D Myslim, ze niet co dodat ;D 8) .
Tak tie BOX verzie maju zaklad medeny a zvysok maju hlinikovy. Takze cisty hlinik to nieje a nedoporuca sa na TBred davat cisto hlinikovy chladic (ale mozes) a to z dvovodu mensieho jadra a tym vecieho vyzarovania tepla na mensej ploche. A to vecsie teplo vie ovela rychlejsie a efektnejsie odviest z jadra med !! Dalej to moze odvadzat aj AL .Citace:
Původně odeslal LtK
Ja by som ti doporučil ako asi každý, Athlona Xp BO. Ale to už asi vieš. ;D ;D
No a jak ho poznam?
Však preto som položil aj takú rečnícku otázku... Vôbec som netušil, ako tie box chladiče vyzerajú... Je mi to jasné, že TBred potrebuje minimálne ten kombinovaný chladič... Ale ako núdzové riešenie by možno postačil aj hliník... ???Citace:
Původně odeslal cox
Staci aj hlinik, ak mas dobre vetranu case. Niektory ludia to tu tak maju a nemaju stim ziadny problem.
;D uplne ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
To můžu potvrdit,i při OC pohoda. Ale kdybych teď kupoval nový chladič,tak už bych se na celohliníkový vykašlal.Citace:
Původně odeslal Toxic
No moc dík za radu!!Asi urcite du do toho 1700+ BO!!Skříň mám velkou a docela dobře větranou, tak uvidíme, ale pro jistotu koupím novej chladič!!!