Kde nejvice poznam rozdil mezi 128 a 256bity v cache u Sem.
Tak jsem si koupil celeho noveho srota .. jede krasne a na nic si opravdu nestezuju .. chtel bych jen vedet, jaky je rozdil mezi temi 128 a 256bity v cache a kde to poznam .. objednal jsem si proste neco co jsem nechtel ale ted uz to nehodlam kutit .. a jeste jedna otazecka .. jak je to s nasobicem u Sempronu64, je zamceny nebo neni .. radeji nechci nic zkouset ted kdyz je celkem novy, ale ono na to prijde :) .. dik za odpoved
Re: Kde nejvice poznam rozdil mezi 128 a 256bity v cache u S
Citace:
Původně odeslal CubeXe
Tak jsem si koupil celeho noveho srota .. jede krasne a na nic si opravdu nestezuju .. chtel bych jen vedet, jaky je rozdil mezi temi 128 a 256bity v cache a kde to poznam .. objednal jsem si proste neco co jsem nechtel ale ted uz to nehodlam kutit .. a jeste jedna otazecka .. jak je to s nasobicem u Sempronu64, je zamceny nebo neni .. radeji nechci nic zkouset ted kdyz je celkem novy, ale ono na to prijde :) .. dik za odpoved
Cache pocítiš hlavne v hrách, niekde som cital testy a rozdiel 128kB vs 256kB bol asi 3-4%, rozdiel medzi 256 a 512kB bol 2-3%...
Nasobič je samozrejme :roll: LOCK smerom hore, UNLOCK smerom dole....
Mam ale pocit že mISHA to tu asi LOCKne, koli tomu nasobiču, a s tou cache ta pošle na google :-)
Citace:
Původně odeslal Vlado
Mam ale pocit že mISHA to tu asi LOCKne, koli tomu nasobiču, a s tou cache ta pošle na google :-)
sry, ale nemuzu si pomoct > :lol:
co se tyce toho o cem mluvi vlado tak to je velikost cache pameti, ale CubeXe se pta na bity, nechapu co tim mysli? bitovou sirku sbernice te pameti nebo co? ...ikdyz on asi mysli byty respektive kilobyty ;D
CubeXe: u AMD to neni tak citit jako u Intelu, takze se tim nemusis trapit...
Citace:
Původně odeslal Warlord
Citace:
Původně odeslal Vlado
sry, ale nemuzu si pomoct > :lol:
Ja som si to tiež nemohol odpustiť ;D . S mISHA-om byva sranda, jeho LOCKy nemaju chybu. :mweheh:
Citace:
Původně odeslal Warlord
co se tyce toho o cem mluvi vlado tak to je velikost cache pameti, ale CubeXe se pta na bity, nechapu co tim mysli? bitovou sirku sbernice te pameti nebo co? ...ikdyz on asi mysli byty respektive kilobyty ;D
Tak to som prehliadol :? , ale myslím že aj tak mieri na kB. Pokal mu ide o šírku, tak je myslím 64bit.
Citace:
Původně odeslal Warlord
CubeXe: u AMD to neni tak citit jako u Intelu, takze se tim nemusis trapit...
jj, suhlas.