Jak se zbavit CDMA co jejlevneji?odstoupit nejak od smouvy? ted v prosinci to bude rok a ja jim to podepsal na 2roky :-( ! Koncem zari by u nas mnelo byt adsl takze snad to nejak pude.Dik moc
Printable View
Jak se zbavit CDMA co jejlevneji?odstoupit nejak od smouvy? ted v prosinci to bude rok a ja jim to podepsal na 2roky :-( ! Koncem zari by u nas mnelo byt adsl takze snad to nejak pude.Dik moc
a) necháš to na někoho přepsat (komplet vše, závazky, atd., za pár stovek). Můžeš zkusit nabídnout třeba tady, nebo třeba tady v bazaru ???
b) CDMA zrušíš. V tom případě ale musíš nadále mít u eurotelu libovolný tarif cca 550 Kč měsíčně a víc (dokud nevyprší ten dvouroční závazek). Takže to může být třeba GPRS, nebo nějakej volací tarif.
no prave ze ja mam pausal od t-mobilu a eurotel sem mnel jen kvuli netu ,co kdybych prestal plati? mi bloknou akorat net ne? bochybuju ze mne budou resit
Mno byt tebou, tak to nekomu nabidnu na prepsani... Prestat jim platit bych nezkousel... Aby te to pak neprislo draho :)
prece se musi nejak od slouvy nechat odstoupit. neverim ze by nekdo z taborska chtel cdma,pri mym stestí. Sice mi to pod 60 kilo neslo ale ty pingy :?
No ja nevim ale prestat jim platit neni IMHO vubec dobry napad, tohle se muze seredne vymstit :-( ...
Jiste, odstoupit se da, ale budes platit penale za predcasny ukonceni. Nikdo te nenuti mit od nich na dalsi rok net, ale ty jsi na druhou stranu predpokladam dostal modem za dotovanou cenu, kdyz to bylo na dva roky, ze?Citace:
Původně odeslal OCZ
no to sem dostal za dotovanou ale taky sem tam potom platil nejkaou zalohu presl itra na neco ale nevim co bylo to jeste pred prvnim uctem
To jo, ale ještě před rokem byla normální prodejní cena CDMA modemu od Eurotelu někde kolem 8000, takže tvůj litřík to fakt nevytrhne ;DCitace:
Původně odeslal OCZ
no to je mi jasny 8-) ale kolik si ty ***** muzou nauctovat za odstoupeni to mne zajima . protoze to adsl by bylo taky docasny reseni tak na 1rok smlouva ,protoze v lednu znamej rozjede wifi.
jo, chtějí 1 000 Kč jako zálohu, kterou ti vrátí po řádném ukončení smlouvy, mezi což se v žádným případě nepočítá případ, kdy přestaneš platit (což je imho nejhorší možná varianta, protože ET ti bude jednak stále účtovat paušál, jednak penále za neplacení, a nakonec, až to zrušíš, stejně ti naúčtují brutální penále za nedodržení smlouvy (tipl bych to že budeš platit celou nebo poměrnou cenu modemu (čili až těch 9kkč). Každopádně tohle by se asi dalo zjistit na infolince.))Citace:
Původně odeslal OCZ
Takže nejjednodušší to bude fakt nechat na někoho přepsat. Nabídni, že zaplatíš přepis a někdo se chytne. Dostane za nulový aktivační poplatek (normálně 1700Kč tuším) smlouvu se závazkem už jen na rok. Modem má samozřejmě záruku (to je u těhle krámů zatraceně potřeba).
Anebo... psal jsi cosi o ADSL.... nabídka ADSL od Eurotelu tě neláká? :lol: :lol: :lol:
a co takhle odstoupeni od smlouvy na zaklade zavedeni omezeni provozu "sluzbou fup" ? :)
trosku je zfakovat a hotovson.
http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=110247
no to by slo :-) vyznate v tom budou to chtit asi pisemneCitace:
Původně odeslal Marty
Precti si vseobecny a smluvni podminky, jestli to na jejich zaklade pujde kvuli FUP odstoupit... Ale IMHO bude takovym tim pidipismem dole na strane 29 napsano neco , co ti prelozeno do cestiny rekne, ze tvoje snaha bude zbytecna :(