-
Je toto problem disku???
Ahoj
Dost casto se mi stava, ze spusteni nekterych aplikaci nekdy trva siiiilene dlouho klidne 1min. Dela to zejmena MS outlook. Nekdy to trva jen 2 sekundy, jindy 1min. Disk hrabe jak divy, ale 1 min se nic neobjevi. Behem teto doby mohu na PC delat cokoliv jineho.
info Duron 1800, 512MB RAM DDR400, HDD Seagate 120GB, Bar.IV
Proste jak je mozne, ze jeden a ten samy program spustim jednou za 2sekundy a jindy za minutu? Oboji po nabehnuti woken a vyckani nez HDD prestane hrabat. (dela to ale i po X hodinove praci na PC)
v tom outlooku mam postu za asi 3 roky cca 2000 prav Inbox a 1000 outbox a dela to zejmena on.
dik
-
Přesně tohleto mi nedávno začal dělat winamp, naštěstí max tak půl minuty, ale i tak je to někdy k zbláznění. Začalo to dělat "zničeho nic", teda alespoň já sem na žádnej důvud nepřišel. Žádný viry/spyware v pc nemám, defragmentace na tom taky nic nezměnila, čištění registru taky nemělo vliv. Dokonce sem řed tejdnem nainstaloval novější verzi a chová se to úplně stejně. U jinejch programů sem zatim nic takovýho nepozoroval, outlook nepoužívám takže nevim.
-
To nevyzera na disk. Disk sa prejavuje tak, ze sa zastavia cele Windows pri pristupe na zly sektor. Ak sa pri tom daju z toho disku spustat ine programy, tak je asi OK.