kam az muzu jit s taktovanim MSI GF3 se standartnim chlazenim (mam aktivni na GPU a pasivni na pametech)? standard mam 200/460 a dal jsem to na 230/499... do kolika muzu bez problemu a prehrejvani?
thx
Printable View
kam az muzu jit s taktovanim MSI GF3 se standartnim chlazenim (mam aktivni na GPU a pasivni na pametech)? standard mam 200/460 a dal jsem to na 230/499... do kolika muzu bez problemu a prehrejvani?
thx
ja to mam na 260/560 ,ale teda mam Leadtek ... takze nevim presne jak muzes jet ty ,ale snad by se to nemelo tolik lisit ... snad
muzes jit tak vysoko az kam te samotna karta pusti aby nedelala chyby nebo se nekousala. Proste musis laborovat/zkouset, u kazdy karty to je jinyCitace:
Původně odeslal Shorty
jj presne tak, kus od kusu 8)
To samé je to i z ženskýma 8-)
Proste kam az to pujde :) Ja mam Palit a pameti i jadro jsou celkem vlazny, ale stejne me to nepusti dal nez na max., co mam dole v podpisu. Ale i to je celkem slusny 8).
treba jsi dostal paskvil ,ktery neprataktujes ,ani kdyby jsi se z toho doma ........... ! ;) A nebo taky kartu ,kterou pretaktujes dost dobre,no uvidis ... jak uz nekdo psal ... zkouset a zkouset ;D
Ja mam 260/560 v pohode, ale taky od Leadteku.
270/580 se zalohou :-)))
leadtek
Ale to je Ti 500.
No ja nemam take stastie. Ked pozeram na tie frekvencie je mi do placu. Mam ale shit Inno3D s 5ns pamatami, takze jadro 220 a vyssie (viac som neskusal, neoplati sa) a pamate 440. Nekupujte Inno!!! :( :(
Jo to Inno je na hovno, i kdyz vypada celkem pekne, ale s GPU bys moh jit vic-to snad pujde, ale rozhodne ti to nezvysi vykon tak jako ty pametiCitace:
Původně odeslal iPoK Xpert
To Huvi:
To je zajimavy, ja mam rychlejsi 260/535 nez 250/550.
5ns ----> chyba :-(
ale s tim nic nenadelas ...
Proste Leadtek rulezz ,teda aspon podle me ... :-)
njn Ti500 ,ale aspon vidis ze to zas tak moc nepretaktujes ... ze se o dost vyplati koupit GF3Ti200 a pokud mozno Leadtek 8-)Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Kurna, ja mam taky Etrontechy 4 ns. Uz jsem to nekde psal.
njn, myslel sem to tak, ze by mu daleko vic pomohlo zvednuti pameti z tech 440 na 540-560 nez kdyz zvedne GPU z 220 na 240-260. Ale ty pameti mu bohuzel vic nejdou, tak se neda nic delat. Vzdyt je to jen par bodu v 3DnicuCitace:
Původně odeslal Slusnak
jj, ale jinak je GF 3 moc dobra karta. Za koliks ji poridil (napis jestli s dani nebo bez) a kdy a kde?
Od jednoho typka na netu-on ji koupil v prazskym obchode ProCA-meli tam jen jeden kus jeste spolu s GF2Ti. Stala me 2700KcCitace:
Původně odeslal Slusnak
S dani? Tak tos udelal kauf.
Jo s dani, adresa je www.computereden.cz tam je nekde cenik ke stazeni, ale tu GF uz tam nemajCitace:
Původně odeslal Slusnak
Ja jsem ten Leadtek uz videl jinde. Ale pro me to nema moc smysl. To spis nejaka GF4 Ti4200, tak do 4k s dani. Do te bych sel. Teda mozna, on asi upgrade z pretocene GF3 na Ti4200 nema moc velkej smysl. To bych musel vzit jeste novej procak, uz na te GF3 je to slaby.
Takze pocitam, ze mi tahle grafarna jeste chvili vydrzi. Pak zkusim asi nejakyho R 9500 nebo R 9700, ale to nejdriv za pul roku.
jo mas recht :wink:Citace:
Původně odeslal Slusnak
A co mam povedat ja so svojou GF4MX440 viac ju uz nedostanem :roll: . 5ns Hynix su 5ns Hynix. :|
AMD Athlon Thunderbird 1Ghz 266 FSB / TITAN TTC CU5TB / MB ECS K7S5A O/C BIOS / 2x128 MB SDRAM PC133 PQI/APACER / GF4MX440 4xAGP //// inno3D 270/400@340/479 5ns HYNIX + ventilator z chladica EVERCOOL ND12a pasivy na pamatiach / COMPAQ V70 / Seagate B. 20 GB 5400 Rpm. / Realtek Fast Ethernet PCI Adapter 100/10Mbps / SB LIVE 5.1 DIGITAL / ATX 250W / CDRW TEAC W58E 8x8x32, DVDR TEAC 516E 48x16x2 / Windows XP Professional Eng. SP 1 / Repro:KINYO SW-210 + ENCORE P-160-3D /
265\585 8) ;D vcore a vmem mod ;)Citace:
Původně odeslal Zdi
nj, ale kolik das bez vcore a vmem modu??? no? no? no? Ja 280/560