-
det Epox 8RDA+?
Asi takle bezel prez noc, rano sem koukal jak se mi hesky pocita UD a jak se mi hesky defragmentoval hadr, posloucham svoje oblibeny inet radio, najednou samovolnej reset a pri nabihani se deska zasekne na chybovej hlasce C1 cos je pamet, vyndam ji a pipne ze chybi skvely, ale vymenim za jinou a stejnej problem, nepipa nenabiha a ten skvelej displejicek ukazuje furt C1 (detekovani pameti). Skousel sem i ruzny sloty, vyfouknout jestli tam neni prych, vycistit technickym benzinem a furt nic :( us sem zoufalej. Deska slouzila vpohode dva roky a pak samovolnej reset a konec? neni to trochu divny?
je pravda ze sem mel mirne zvyseny napeti ramek, ale vecinu casu jenom na 2.77 vobcas na 2.9 zadnej extrem :( chlazeni dobry ale nektery kondiky sou mirne nafoukly, nevytikaj, a mirne myslim ze proste nejsou rovne ale je tam naznak vobloucku... reklamace neprojde pac us je stara pres dva roky :(
nejakej napad?
-
no mam konkretne s epoxy starsimi nez 1 rok spatnou zkusenost, ze celkem s oblibou samy od sebe umiraly. Odesel mi takhle 8k5a3 a 4pca3. Osobne bych desku zkusil s jinym cpu, zdrojem... a mozna s jinym biosem-prohodit cip z jine desky.
-
No takze sem skusil grafiku jinde, procik jinde a pameti jinde a vsechno bezi skusil sem jinej zdroj jinou grafiku, jiny pameti, jinej procik a nic nepomohlo :( neni nekdo z plzne ochotnej mi prepajet nafoukly kondiky? na kolik by to tak vyslo?
nic jinyho us me nenapada, jinej bios sem neskousel pac nemam kde ho vzit, ale clear sem skousel a vyndat baterku taky.....
-
Ked su nafuknute, tak je to jasne - treba ich vymenit.