-
Obnovení SIM karty
Je možný ještě nějakym způsobem rozběhat SIMku, když už jsem tam x-krát napsal špatně PUK kód a telefon mi teďka hlásí "SIM karta odmítnuta" hned jak pustim telefon?
Je to stará simka a já nevěděl že je Eurotelácká, a zadával jsem tam PUK od jiný SIMky. Teď už mam správnej kód ale je mi k ničemu...
-
Zavolej si na tu et linku nebo se zajdi zeptat do krámu ne?
-
Jasný. Jsem to sem dal kdyby jste něco třeba věděli, tak abych tam nechodil zbytečně...
BTW na Go Linku jsem volal už asi 10x a vždy obsazeno. A nebudu čekat půl hodiny než přijdu na řadu... To se radši zeprtam tady popř si tam pak zajdu osobně.
-
PIN muzes zadat 3x a vyresetovat to PUKem. ovsem zadani PUK kodu je limitovano 10ti pokusy. pokud si to 10x zadal spatne, tak je karta mrtva a uz s ni krome vydani nove nejde delat.
-
Ja jsem mel jednou telefon, kteremu to bylo jedno, kamosovi jsem jednou zablokoval SIM-ku, PUK nevedel.....uz ji chtel vyhodit, ale pak jsem ji zkusil ve svem a sla, docela jsme nechapali. Byl to nejaky Sony, uz nevim presne model.
V obchode na nas sice blbe cumeli, ale kdyz videli, ze v jednom telefonu jede, nemohli delat nic jineho, nez nam dat jinou se stejnym cislem ;D