Četl jsem někde,že jsou problémy s grafikou NV 6600 a deskou s chipsetem SIS.Nerad bych si naběhl,tak prosím,pokud o tom něco víte,napište.
Printable View
Četl jsem někde,že jsou problémy s grafikou NV 6600 a deskou s chipsetem SIS.Nerad bych si naběhl,tak prosím,pokud o tom něco víte,napište.
SIS je vyrobce chipsetu uz par let. mohl bys specifikovat, o jaky chipset ti jde konkretne?
Jde o desku MSI 745 ultra s chipsetem SiS 745.
No tak to je už celkom dosť starý chipset, prípadné problémy nemožno vylúčiť :? Ja som testoval moju 6800GT na SiS 748 (ECS a Asrock) a ťažko povedať, čo bolo na vine ale pri 3DMarku, tuším 01-ke a MaxPayne2 to robilo problémy s textúrami (vypadávali a nejako divne išli cez obraz), tiež som takýto problém videl s 6600-vkou na doske ECS M848 (SiS748)... ale skôr by som to videl na problém nVidie, lebo ostatné karty na týchto doskách šlapú OK ;D
Teď ste mě vyděsili, mám desku ECS M848 (SiS748) a zrovna sem se chystal nějakou gf6600 koupit. Nemáte k tomu někdo víc informací?
Jediné informace které o tom mám pocházejí z diskuse na czechcomputer http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...id=77&ansid=78 Jiné jsem doufal,že najdu tady :|
ta doska je od MSI alebo od ESC ??? ja som mal viacmenej 2 roky MSI 745 Ultra a nebol ziaden problem az na to ze ta doska nema ani Lankartu ani Usb 2.0 porty .. a max realne max fsb je cca 180 takze ani na pretaktovanie to nieje moc vhodny chipset :? radsej investuj par stoviek navyse a kup si nejaku shitku co ma aspon ViaKT600 alebo idealne nForce2 :D
ziaden problem by nemal nastas s kombinaciou Sis745 & NV6600 ..jediny problem je ze doska a Cpu ti budu brzdit grafiku :roll: :evil:
Tak sem trochu googlil a narazil sem na pár informací:
http://forums.nvidia.com/index.php?s...=0&#entry48283
.......vypadá to že tam zřejmě dochází k nějaký kolizi ForceWare a AGP gart driveru :roll:
No bude tam v každom prípade nejaký problém, možno by pomohlo zníženie AGP8x na 4x alebo tak nejako, fastwrites je tam myslím štandardne off...
Měl jsem asus 6600 a ecs M848A (sis748) a jel jsem v poho ... kvůli taktování jsem měl AGP4x a fastwrites off ... no problem
ta doska ani AGP 8X nepodporuje ide na nej iba 4x a 2X :roll:
no to musi obrovska ztrata vykonu 8X vs 4X :wink:Citace:
Původně odeslal Sharker
To si piš že podporuje, mám ji tady pod stolem a v pohodě 8x jedu :wink:Citace:
Původně odeslal Sharker
Mám doma L7S7A2L od ECS se SIS 746 a jede s NV6600 od ASUSu bez problémů.Mám samo zapnuté i AGP 8x.
děkuju za uklidnění, vzhledem k tomu že 746 je v podstatě to samý co 748 tak to snad fachčit bude 8-)Citace:
Původně odeslal bruk600
Děkuju všem za informace.Asi to s ní zkusím ;D .
podivejte na mou kombinaci MSI 745 ULTRA a 6600 GT vod leadteku. = bez sebemensich problemu. absolutne.
No a podivejte se na me...
PCChips m848A 2.1 6600 od Inno3d a po cca 20 hodinach bezvyslednyho srani se s tim...
jakmile zapnu nakou hru tak si delaj textury co chtej... a muze to bejt aj 3dm01 ale stejne to kravi... proste uz nevim co s tim... radsi se tomu vyvarujte...