zohnal som si AIW, ale ked chcem capturovat z svideo taq mi ukaze len modru obrazovku...
robim to cez virtualdub...
kabel je v poriadku...cez cinch to ide...
v com moze byt problem???
Printable View
zohnal som si AIW, ale ked chcem capturovat z svideo taq mi ukaze len modru obrazovku...
robim to cez virtualdub...
kabel je v poriadku...cez cinch to ide...
v com moze byt problem???
Pokud je k te karte soft. na stahovani nebo prohlizeni videa on-line...tam je taky modra obrazovka?
Vyzkousej program ATV 2000, je to dobrej program a zachytava primo do divXu ;) Nejsou s tim zadne problemy, je to odzkouseny ;D
25snimku/s , s jakou kompresi a na kalym stroji?To by byla bomba ;DCitace:
Původně odeslal Lisak
Je tam nastaveni a ripujeme na divx 5 a k tomu zvuk v mp3 na to nejvyssi rozliseni co to nabizi (asi, nebo jedno z tech nejvyssich - momentalne presne nevim) A je to na stroji AMD Athlon XP 1800+ Tbred. Zkouselo se to i na Intel Celeron Tulenovi, ale ten proste nestiha, odhazuje strasne moc snimku a je proto nepouzitelnej....
a 'Athlon XP 1800+ Tbred ' nic neodhazuje ?
jenom na doplneni ten Celeron byl 1,0@1,4 GHz ...
Tak jak do ripujeme, tak to nic neodhazuje a vetsinou to nastavujeme tak, aby na jedno CD veslo neco kolem 60 minut a trosku vic ;DCitace:
Původně odeslal georg
Tak to je spica,uplne jako normalni video,skoda jen ,ze Tulen nestaci-asi to vyzkousim 8)
zkus to, s tim tulenem to jde taky, kamos zachytava asi na 320 na neco ale hlavne tulen nestiha pridelavat k tomu jeste mp3 zvuk, to uz je na nej moc tezky a zahazuje snimky :( Proto k tomu dava nejakej jinej zvuk, takze ten vyslednej soubor ma pomer zvuk video skoro nastejno ???
Jaky mas ovladace WDM nebo VfW ??
Virtual dub pracuje jen s VfW !
A jaky rozliseni na zachytavani mas ??
plny PAL nebo 1/2 ...
Co nestiha? Na Celerone 600@900 som robil DivX v plnom PALe z videa v realnom case... Zalezi na nastaveni kodekov, zvuk nekomprimovat, ten prerobit do MP3 az potom.
Kde sa da stiahnut ATV 2000 ?
mam pocit,ze mi to s Virtualdub/NanDub delalo potize.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Takze vzdy jsem delal video komprimovane Asus2.0 kodekem,dodanym k videokarte,oddelil zvuk,preved do MP3,video do DivX a spojil dohromady===spousta casu
Kdyby to slo takhle :-D ,tak to by byla spica :roll:Citace:
'ripujeme na divx 5 a k tomu zvuk v mp3 na to nejvyssi rozliseni co to nabizi (asi, nebo jedno z tech nejvyssich - momentalne presne nevim) '
uz to fici... islo o to, ze pri svideo treba restartnut komp ;D
rozlisenie idem na 1/2 pal... da sa to nejak zvysit??? kludne budem aj bez zvuku...
No jo, ale to je zase prace navic, takhle je to zase prace navic a cas...Citace:
Původně odeslal Rainbow