je to normalne aby to prezil ?
Printable View
je to normalne aby to prezil ?
Nemela by se nahodou pri radove 50 - 70 stupnich automaticky aktivovat teplotni pojistka a procak vypnout? Hadal bych ze ti meri spatne deska, zkousel jsi na ten pasiv sahnout? 90+ je celkem extrem.
Já jsem se jednou dostal až na 160C°, nevěděl jsem o tom. Pak se mi to náhodou resetovalo, ale naběhlo to zase a v pohodě. Když jsem to zjistil(začal smrdět ten plast, ze kterýho je patice CPU), tak jsem to vypnul a trvalo to 20minut, než jsem na tom chladiči udržel ruku, ale ničemu se nic nestalo. S největší pravděpodobností se to vypne, nebo to bude ukrutně nestabylní, takže to sám vypneš. Problém nastává, jen když to necháš běžet a odejdeš(to pak často jde i s mainboardem). :lol: Ale to se asi nestalo. Na 90% tomu nic není. Jestli to po zapnutí naskočí, nemá smysl si s tim dělat starosti.
popalil som sa o pasiv... ;D
a meria v pohode...ked som vetrak opat zapol tak to kleslo na 40°C
Asi to prilezitostne taky zkusim. Mam na winniem xp120ku se 120mm Papstem na 1200 ot. a heatpipy jsou skoro studeny.
Nebudu asi zkouset co procak vydrzi timhle zpusobem, protoze tohle mi prijde celkem adrenalin.
BTW: mozna bychom meli udelat thread teplotni rekordy.
Dobře, hlásím se - 99 stupňů na P4. Víc už ta potvora nechtěla jít ani s BurnK7.Citace:
Původně odeslal almanil
jezisi :D a nebo taky kdo znici vice procaku za 1hod :lol:Citace:
Původně odeslal Eagle
dneska som sa hrabal v biose na mojej DFI a okrem nastavenia vypnutia po dosiahnuti urcitej teploty som tam nasiel volbu throttling teda defaul bolo 50% ... ja na taketo extremnosti nemam prachy ... skusat co znesie cpu ... ten venice co mam ide na 2400 s def. vcore nerad by som on prisiel ..stacilo ze som kamosovi raz usmazil durona .... - 2000 sk ... 8-) :lol: