Dnes som videl v jednom bazari divnu PCI grafiku Avance Logic (cislo si nepamatam). Mala 2 velke pamatove chipy v socketoch (asi 2x512KB) a niekolko (asi 8) malych DIP socketov (ako na mnohych ISA grafikach). Co to moze byt? Mam to kupit? ;D
Printable View
Dnes som videl v jednom bazari divnu PCI grafiku Avance Logic (cislo si nepamatam). Mala 2 velke pamatove chipy v socketoch (asi 2x512KB) a niekolko (asi 8) malych DIP socketov (ako na mnohych ISA grafikach). Co to moze byt? Mam to kupit? ;D
Myslels jako neco takovyho?Citace:
Původně odeslal Rainbow
http://82.114.193.227/vga/image/sbir...i/alg2301f.jpg
To je obyc grafarna, typuju obdoba S3 Trio, aspon nevim o zadne special vychytavce, ale treba nekdo na neco prijde ;D Jestli sem to spravne pochopil tak to ma maly pametovy svaby ->1MB + 2 sockety na 512kb na upgrade na 2MB. To uz sem kdesi videl, tohle kombinovani pameti, myslim ze na nakym tridentu.
Tu som aj ja nasiel na Googli, ale ta s dvoma druhmi pamate je zaujimavejsia.
Grafiku Avance Logic som mal v mojom prvom domacom pc (AMD 486DX4 100 MHz). Mala 1 MB pamate a bola to jednoducho normalna grafika, ficalo na tom v pohode win 3.11 aj win 95. Urobil som potom upgrade na tseng et6000 a to bola len pecka (2 MB brutalne rychlej ram).