Už sem se rozhodl, tak bych potřeboval poradit jakou desku a ten procík co de dobře přetaktit. Hlavně bych chtěl to stávající prodat a nakoupit bez příplatku. Díky
Printable View
Už sem se rozhodl, tak bych potřeboval poradit jakou desku a ten procík co de dobře přetaktit. Hlavně bych chtěl to stávající prodat a nakoupit bez příplatku. Díky
kup Athlona XP Thoroubread rev B0 za cca 2000,- jak ho rozpoznas pri koupi najedes tady: http://www.pretaktovanie.sk/article....&mode=&order=0
a desku na takteni-no asi nejakej epox KT333 nebo KT400 a k tomu aspon PC333 pameti
XP 1700+BO a EPoX = Top overclok!
Tak bych potřeboval poradit jakej chlaďák a kde to koupit...
Copak, copak??? Uz se ti u Itelu nelibi :lol: :lol:
Chce to 1700+ B0, nakyho toho Epoxe.. staci si vybrat podle toho co chces za funkce. A chladic, pokud chces vykon tak naky V7+ a pokud chces neco levnejsiho a tichyho tak treba CM DP5-7JD1B-0L (sezens v CC) nebo ten SPIRE co mam v popise (www.sirius.cz
vsechno by si mel sehnat v CC ( czechcompuetr.cz)-posilaj i na dobirku...
Hmm zaujimave preco prechadzas z INtelu na AMD...vsak ta zostva ktoru mas nieje velmi stara - ale je to tvoja vec takze:
AK mas viac penazi a chces top overclock je lepsie zobrat XP2400 AIHUB (dufam ze som to napisal spravne) a ten pretaktovat na XP2800.
S tymi THB B0 JIUGB a JIUHB dostanes max. 2600 aj to len tie lepsie kusy.
Doska ...nieco od EPOxU alebo ABITu (nFOrce2).
No nemam právě žádný prachy :lol:Citace:
Původně odeslal GABO
Blahopreji ku spravnemu rozhodnuti :wink:
Podtrhuju drive napsane :)
Tak ted Z tebe bude AMDmaster :o
cokoli od AMD je nyni sqela volby ale asi nejlepe Plnokrevnika ;)Citace:
Původně odeslal kecinzer
nekecej kecy, takze si konecne presel na spravnou viru?? (AMD) ;D
souhlas az na chipset...jedine nForce2Citace:
Původně odeslal Sadam.
souhla taky bych spis bral Epox a Nforce2 taky mozna Abit tej taky dost slusnej(myslim primo tens nforce2)
Tak ale treba dodat ze ked vymaknes zleho EPoXa RDA+ (nForce2) tak tam budes musiet dorobit VCore mod na chipset aby ti to slo na 200FSB a vyssie.Citace:
Původně odeslal Vlada
Myslím si, že ABIT NF7-S je výborná volba. Zatim ta deska vypadá na TOP mezi deskami s nForce2. Mají je v CC. Mě dorazí zítra a rozhodně si výsledky nenechám pro sebe. Juppí, konečně. 8)
AIHUB nebo AIUHB ? já mám právě XP2400+ AIUHB a zatím jedu na 2.2Ghz,více jsem tuším nezkoušel,takže říkáš že by to mělo dát i 2800+ ? zkusím dneska zvednout násobitel.Ale rozhodně chápu jenom odchod,Intel je co se týče výkonu ve hrách slabší než AMD,já už teď mám přes 16500 bodů v 3D Mark 2001 SE a to jsem ještě kartu neměl nataktovanou na maximum :)Citace:
Původně odeslal GABO