Planuji koupit nejakej rychlejsi procak, ale kdyz ted muj Thunder 1000@1300 ma 60stupnu, tak mam obavy jestli muj stavajici chladic vydrzi (nebo spis udrzi :-D ?) Mam nejakeho Titana
Co mate kdo za chladice, co s tim chladite a kolik stoji.
Diky!
Printable View
Planuji koupit nejakej rychlejsi procak, ale kdyz ted muj Thunder 1000@1300 ma 60stupnu, tak mam obavy jestli muj stavajici chladic vydrzi (nebo spis udrzi :-D ?) Mam nejakeho Titana
Co mate kdo za chladice, co s tim chladite a kolik stoji.
Diky!
Modifikovaný Aquacool Master blok + výměník škoda Fabia + čerpadlo Sicce IDRA suma sumárum za asi 2000 a chladím s tím to, co mám v podpisu při maximální zátěži tak okolo 38°C, teď tam mám studenou vodu, takže 34° - počítám UD, takže idle neznám ;D Ale idle mám se studenou vodou tak 18°C (studená voda=10°C).
ja mam alpha s deltou(6x6) a max mam okolo 47C...
ale uz na skrini caka vol9 na vylapovanie, cize pohoda ;D
A sakra, Visby bude lapovat ;D
Tak jsem trošku kecal. Po celým dni počítání UD mám už 40°C, ale výš to snad nepůjde; dodávám taky, že v kejsu nemám jedinej větrák (OK, jeden Arctic Cooling SuperSilent ve zdroji, běží na 1000RPM) mno... takže je to poměrně tichý ;D no, teda až na disk ;D
Jinak ta cena je to co jsem za to dal já, jinak to stojí čerpadlo 1600, výměník na vrakáči tak 200, blok asi 700 (?), spona 90, kilo za hadice a je to. :)
No to je hezke, ale nemam chud rvat do toho vodu...
Nejaky foukatko vy stacilo...
Ted mam 59C
Zkus Falcon Rock.Ma asi 38CFM, a 27dB,coz je moc pekny.Stoji neco pres 400.Maj ho v Monime.Mam 1,8Ghz Tbred s teplotou 37-42 stupnu. 8)Citace:
Původně odeslal Blackdot
Swiftech MCX 462-U + 80mm Delta EHE (80CFM)
(T-bird 1,4 @ 1,57)
na max 39 stupnu v K7 CPU Burn ;)
Me ten Falcon Rock pripomina TITANa D5TB. Mozna ten pasiv ma hustejsi mrzizovani... jses si jistej tema 40 stupnama?Citace:
Původně odeslal nex
ja mam Taisol CGK Cu( ten s tim medenym spodkem) a je na AMD THUNDERBIRD 1,33@1,5GHz (teplota je pri zatizeni neco kolem 54 stupnu), chtelo by to asi neco lepsiho ;)
Citace:
Původně odeslal Blackdot
je, protoze ma athlon s jadrem thorougbread a ty mas jadro thunderbird, ktery topi o "trosku" vic...
co mas presne za toho titana??
Volcano 7+,5x92 2x80 1x120 SUNON
Mam titana D4TB. Toci to 6000RPM a myslim ze je hlucnej vic nez dost!
Tak to si neslyšel to moje :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Blackdot
He,nic sa nevyrovna mojej Delte 120mm
Inac na CPU mam Coolermaster DP5-7JD1B - docela velky pasiv a fcelku je to tiche
ty tvy delte se vyrovna snad jen ta moje ;D
jinak ja mam V7+8x8 sunon ( V7 ne V7+ ! )
42°C max
btw: visby cekam na tu aplhu :wink:
Citace:
Původně odeslal Sadam.
Ja mel tady ten
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...22772&level=21 Chladil tak na 45-52,nic moc.Tenhle je lepsi http://www.monima.cz/index_light.php...9B1M3-&nazev=R ;) Ja jsem ho nasadil az napodruhy.Poprve jsem mel hned po startu 50,tak se mi to zdalo moc.No a pak se to povedlo. ;D Tady ten vypada taky zajimave http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm Hlavne aby nestal 2litry ;D
Akvakůl prof s tim jejich vymenikem bez vetraku, teplotu nevim, ale neni to vubec slyset :-)
Ja mam V9 a je v pohode, az na tu "makku" sponu. Teraz tam mam XP1700 B0, ma 41°C pri otackach okolo 2000 a v case je 31°C.
mam ro pochopit tak ze tam mas volcano 7 a vetrak DELTA?Citace:
Původně odeslal DOT
Kde by se ta delta dala sehnat...
2:blackdot
ne e ja mam V7+8x8 sunon
tu deltu sem tam napsal protoze mikhaill napsal ze se jeho deltam nic nevyrovna... no a ja mam shodou okolnosti taky dletu 12x12 ale ne na cpu ....
Jsem stastny majitel 2 x FalconRockII + 4 x 80mm Spire fan v bedne.
Podle toho co tady sleduji tak vsichni mate znackovej pasiv, ale vetracek si kupujete jinej...
Urcite to ma blahe ucinky :-D, jinak by jste to nedelali.
Kam byste me poslali se podivat na nejaky foukatka a po cem konkretne bych se mel divat?