technicky dotaz:
mam slozku se zastupci na dobre mp3, chcu tuto slozku zkopirovat nekam jinam, ale ne tak ze si mi tam zkopirujou ti zastupci, ale tak ze si mi tam nakopiruji primo ty mp3 na ktere ti zastupci odkazujou.... jak na to?
Printable View
technicky dotaz:
mam slozku se zastupci na dobre mp3, chcu tuto slozku zkopirovat nekam jinam, ale ne tak ze si mi tam zkopirujou ti zastupci, ale tak ze si mi tam nakopiruji primo ty mp3 na ktere ti zastupci odkazujou.... jak na to?
a zkousel si nekdy ke kopirovani pouzit i neco jineho, nez jen pruzkumnika? :wink:
Bud si znas delas legraci nebo nevim :). Jak na to? ???Citace:
Původně odeslal mISHA
coze proc bych si delal legraci? nedelejte si ze me srandu pac uz jsem s tim dneska otravoval nekolik lidi a nikoho nic nenapada (teda krome naprogramovani nejakeho scriptu do ktereho se samo nikomu neche :/)
tak jsem zvedav jestli na to tady nekdo prijde! je mi jasne ze windowsy to urcite samy o sobe neumi takze je mi jedno jestli to udelam pres nejaky program nebo to obejdu pres playlist nejakeho prehravace.... ale nebudu si dohledavat cile tech zastupcu a kopirovat to pojednom...
WereWiking: ...ehhh sorry jsem si neuvedomil ze to neni na me ale na mISHu :roll:
Existuje taka jednoducha vec s nazvom "Target Context Submenu" (byvalo to sucastou PowerToys), ale neviem, ci sa to da pouzit na viac suborov naraz.
[OT]
V normalnych OS su linky implementovane na urovni filesystemu - takze funguju v kazdom programe. Ale M$ to urobil na urovni shellu, cize uplne na <>.
[/OT]
aaa my fault. neprecetl jsem si to uplne presne. takze me prosim kamenujte opatrne :oops:
haaahaaa tak spoluzak uz mi to naprogramoval :-) trvalo mu to 12 minut a to pry jenom kvuli toho grafickeho rozhrani ;D a to tam jsou jeste fukce ktere tady nejsou ani zmineny :lol:
no tak to frkni nekam na net (samo ze s jeho svolenim) a hod sem link, at z toho taky neco mame :wink:Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
Takovy utilitky se obcas hodej.