-
kx drivers nejdu
nakopirujem kx drivery, najnovsie, pustim instalaciu uz samotneho ovladaca, vsetko zatial ide, ale potom vypita odomna VST Plugin, nech zvolim adresar kde ho mam, a potom mi pyta ci sa rebootovat,ked dam reboot, tak sa resetne a zase to iste, alebo ked dam no, tak sa nic nedeje..kde robim chybu? ???
-
ale ludia :-( je to na win xp sp2 :-(
// a sound blaster live 24 bit :wink:
-
Já myslím že ti nepůjdou, neb pokud vím, tak SB Live 24bit nemá EMU 10k1/10k2 čip a není to klasická Livka.
-
-
kx + live 5.1 + mic
zdar lidicky,
kdyz nainstalim KX drivery, nefunguje mi u toho mic. Je to nutny j¨nejak jinak nastavit? Kdyz dam origo drivery, tak mi vsechno fakci normalne... Mam verzi 3537. Dik za odpovedi..
-
Jo je nutný je nastavit, mně u Live! 5.1 začal jet zvuk až poté, co jsem zapnul digitální výstup (u Audigy 2 ZS se to chová prozměnu naopak :lol: ).
-
2Vykuk:
Ja nemyslim zvuk - me 5,1 faka normalne. Jde mi jen o to, ze mi po instalaci kx nefakci mikrofon. Je to treba nejak nastavit nebo povolit? Jak? Potrebuju ho kvuli skype.
-
hledej ve zvuku, je to tam popsany ... jako klicova slova pro hledani doporucuju KX a "mikrofon, teamspeak..."
EDIT: tak abyx nemusel hledat http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=49473
-
Ok diky.. ale u me je trochu jinej problem nez se resil na tom odkazu. Ja ve zvukovych zarizenich normalne mic mam, ale nemuzu kliknout na tlac, "upresnit". Kdyz chci cokoliv nahravat, tak to nic nedela. Ani pres zaznam zvuku ani Goldwave. Kdyz si ale mic unmutnu, tak slysim co rikam a slape jakoby normalne - ale zaznam poran nejde..
Diky za dalsi rady...
-
tak si asi necetl dobre, nebo si sem nenapsal vse.
Pokud slysis, ze mluvis zkze mic, tak si unmutnul mic jen v sekci "reprodukce", ale pro nahravani potrebujes unmutnout mic v sekci "zaznam", v reprodukci je dobry, ci nutny mit mic vyplej, kvuli vazbe.
Ze ti nejde kliknout na upresnit .. tim se netrap, to je jen vec ovladacu, proste nemas nic, co ovaldace by upresnily, tam vetsinou byva neco jako "mic boost, limiter apod", takze nic co by si potreboval...
Proste se podivej do zaznamu, jak mas nastaveny mic, a pokud to delas pres KXka, tak viz odkaz.