pliiis help ... potrebuju nejakej program, ktery zabrani vypnuti programu (jen po zadani hesla) ktere se mi spusti po startu win xp ... nechci aby mi pritelkyne vypinala co se ji zlibi ... :? diky D.
Printable View
pliiis help ... potrebuju nejakej program, ktery zabrani vypnuti programu (jen po zadani hesla) ktere se mi spusti po startu win xp ... nechci aby mi pritelkyne vypinala co se ji zlibi ... :? diky D.
staci aby na to nemela prava (tj. napr. spusteni programu pod jinym uzivatelem)Citace:
Původně odeslal dox
mame jednoho uzivatele a to admin :? a dalsi ji udelat nemuzu ... natoz s mensimi ... to by hned neco vytusila ;D ;D ;D
a na co tam teda ti uzivatele sou? ???Citace:
Původně odeslal dox
jasny, chapu, ze by to tak bylo asi nej .. aleja to potrebuju udelat takhle .. pac taky jeste potrebuji aby mi nabehli Win spustenim pocitace a nemusel zadavat heslo k uctu ... :?
tak to sorry v tom pripade to na 99,9% nepujdeCitace:
Původně odeslal dox
Jake vypnuti programu ? Pres X nebo Alt+F4 nebo i jako shozeni jeho procesu ?Citace:
Původně odeslal dox
pres i "X" a Alt+F4 neni to same ??? asi aby zabranilo obojimu, hlavne pres "X"
Vypnutí přez "X" by nějak mělo jít zabránit - už jsem to viděl v práci, kde jsme měli problém s vypínáním programu FASE na sledování průběchu svařování v robotových linkách, šlo to pak sice přez správce úloh, ale byl klid, protože to ty lamy seřizovčský nenapadlo. Bohužel jak to udělali nevim. S tím heslem to myslím určitě nepůjde.
vytvoris uzivatele "pritelkyne" das aby se automaticky poustel a aby nemel prava.
viz vyse ... mame jednoho uzivatele a to admin a dalsi ji udelat nemuzu ... natoz s mensimi pravy ... to by hned neco vytusila
nechci rypat ale asi mezi vama vazne komunikace ;D
Asi tak nejak, co takhle se normalne dohodnout ?
Tohle jsem sem psal už někdy včera a bylo mi to smazáno, mohl by mi ten kdo to udělal vysvětlit proč ???Citace:
Původně odeslal Jezevec
Sorry za OT, pak to smažte :|