Asi by to mělo být v programech, ale sem to sedne myslím taky dobře.
Našel jsem jenom jeden free, ale ten umí jenom jednobarevnej rámeček a já bych potřeboval aspoň dvou. Tak jestli někdo nějakej znáte tak doporučte dík.
Printable View
Asi by to mělo být v programech, ale sem to sedne myslím taky dobře.
Našel jsem jenom jeden free, ale ten umí jenom jednobarevnej rámeček a já bych potřeboval aspoň dvou. Tak jestli někdo nějakej znáte tak doporučte dík.
Hmm ja žádnej plugin nepoužívám ... mám prostě černej a bílej čtverec (pokud chci bílou linku), který s fotkou vložím do sebe a je to. Nevím ..možná je to moc složitý ale už jsem si na to zvyklej. Žádný vystínovaný a rozmazaný rámečky nepoužívám.
No takhle to řeším taky ale je to opruz. Jde mi jen o to snadno udělat obyč rámeček s linkou.Citace:
Původně odeslal theedge
Udělej si na to akci...
no a jak urobis akciu, ktora by fungovala na lubovolny rozmer fotografie?Citace:
Původně odeslal Kaltas
Canvas Size -> Relative? (možná se pletu :) )... dělám rámečky jen po resize...Citace:
Původně odeslal MadCap
presne, vsetky ramceky robim cez canvas size - ak chces biely ramcek, das si pozadie bielu farbu a potom si das zvacsit velkost platna a mas to, a takto sa to potom da prekladat s akoukolvek farbou, ak si na to zvyknes, tak je to rychle a relativne bezbolestne