v Německu jsem si výhodně koupil (ve dvojité slevě :-)) sluchátka Koss Porta Pro (44EU = 1.300Kč). Zajímalo by mě, zda je možné uplatňovat záruku v českých servisech Koss, pokud jsem sluchátka kupoval v jiné zemi...
Printable View
v Německu jsem si výhodně koupil (ve dvojité slevě :-)) sluchátka Koss Porta Pro (44EU = 1.300Kč). Zajímalo by mě, zda je možné uplatňovat záruku v českých servisech Koss, pokud jsem sluchátka kupoval v jiné zemi...
Doživotní záruku samozřejmě ano. Tu zákonnou ale musíš uplatňovat asi v německu.
Jinak servis Koss je v Ostravě. Při té "doživotní" záruce je zajímají pouze ta sluchátka a 200Kč poplatek, jinak nic. Pokud chceš reklamovat sluchátka, která jsou v zákonné záruce( tj u nás 2 roky), musíš předložit ještě účet z prodejny, kde byly kupovány..potom neplatíš poplatek 200kč.. to se tě ale imo netýká.
Sběrna pro ten servis je v Praze, ale lepší je to dávat přímo do Ovy. Pokud to posíláš poštou, pošlou ti opravená sluchátka zpět na dobírku za částku 200Kč + pošta/dobírka.
díky moc :wink:
proč je to lepší dávat do ovy a ne do prahy? už jsem to dvakrát nechal v praze a za tejden spravený - pohoda. osobně, bez poštovnýho :-) .Citace:
Původně odeslal Anduril
Máš pravdu. Teď se dívám a v Praze je nějaký AE servis, který ty kossy servisuje. Ale je tam taky sběrná pro Eurostar Ostrava a myslím že kdysi to servisoval jen Eurostar. Tak v tom případě je možno servisovat i v Praze :)
Hlavne tam prodavaji za babku i nahradni molitanky, preci jen casem odejdou.
V OV je to lepsi kvuli tomu, ze to mas za 5 minut vyrizene. Bratr daval reklamovat v Praze a ma listek na 14 dnu. Ja si zasel v OV a na nic jsem necekal. Z Prahy se to totiz posila do OV ;D
Hlavne ti ty molitany daji zadara kdyz jíim ukazes ze je mas roztrhany ;DCitace:
Původně odeslal Aradan
ja samozrejme davam do prahy prece kvuli tomu nebudu jezdit do OVY :) takze 5min na vyrizeni fakt nehrozi ze :D
zajimala by me vyrobni cena Kossu (PortaPro), kdyz jsem reklamoval uz parkrat a z toho jednou me vymenili komplet vsechno krome jednoho menice...Citace:
Původně odeslal Aradan
OT: kdyz jsem sel s kamosovymi Sonkami do autorizovaneho servisu Sony, chteli za jedem molitan 450 Kc s tim, ze by se to muselo objednat :-) sluchatka staly 900 Kc :-)