Zdar,
plánuju koupit lepší sluchadla s mikrofonem. Důležitá je pro mě hlavně
kvalita mikráku, chci to na jazyky ( rozpoznávání řeči ), muziku,hry. Bude tohle dobrá
volba ? Máte někdo zkušenosti s těmahle sluchadlama ?
Printable View
Zdar,
plánuju koupit lepší sluchadla s mikrofonem. Důležitá je pro mě hlavně
kvalita mikráku, chci to na jazyky ( rozpoznávání řeči ), muziku,hry. Bude tohle dobrá
volba ? Máte někdo zkušenosti s těmahle sluchadlama ?
Tož chlapi, to nikdo nevíte nic o těhle kossech ? Nečetl jste někdo aspoň nějakou recenzi ?
ja ti nechci kazit iluze, ale mam takovej pocit, ze vsechny mikrofony takle u sluchatek maji ten samy mikrofon(kapacitni vlozka), protze je kvalitni, ma vhodnou smerovou char., takze je jen veci vstupu, jak si stim signalem poradi.
Ber to tak, že se v tom moc nevyznám. Nikdy jsem headset nepoužíval, z čehož vyplívá, že nevím co od toho můžu čekat. Jde mi jen o to, aby neměl mikrofon nějaký zkreslení, což by na ty jazyky asi nebylo optimální. Nejsem žádnej audiofil, ale sluchátka samotné by snad stačit měly, ale u toho mikrofonu nemám páru.
Jinak pokud by někdo měl tip na jiná uzavřená sluchátka s mikrákem
do cca 2300,- v přiměřené kvalitě k zamýšlenému použití, rád si nechám poradit. Zatím díky.
Tak sem našel jen jediný článek týkající se tohoto typu sluchátek, bohužel je v němčině a tam ani netnu.
Je tu někdo, kdo by to přelouskl a nějak shrnul obsah ?
http://www.pcdaily.de/index.php?type...rticles&id=879
pokud de o mikrofon zkus neco od plantronicsu ... ty nemaj chybu