Zdravím, mám jako 2. pc 500MHz Celeron,128MB RAM...V podstatě jen na MP3 - je to složený z různých zbytků.mám výše uvedené zvukovky, ale pořád nevím, kterou používat.Máte někdo zkušenost s tím als300???
Printable View
Zdravím, mám jako 2. pc 500MHz Celeron,128MB RAM...V podstatě jen na MP3 - je to složený z různých zbytků.mám výše uvedené zvukovky, ale pořád nevím, kterou používat.Máte někdo zkušenost s tím als300???
als nebolo Avance logick ... mno na takovej pocitac dostacuje,je to naprosto srovnatelne s kodekama ... jinak Awe64, tot klasika, ta utahne na vystupech ledacos, pac se jeste delaly kvalitne, ale je to ISA no.
Dík, tak přesně takhle já uvažuju :? .Aspoň nejsu sám.....
AWE 64 je opravdu klasika, kompatibilni s SB16 v DOSu, bezproblemove ovladace, celkem kvalitni wavetable (koho to dnes zajima), na druhou stranu je to docela sumak (jako vetsina ISA karet), a bohuzel zatezuje procesor o neco vice nez PCI zvukovky (opravdove zvukovky, ne nejaky kodeky).
Tu neznam als300 neznam, ale rozhodl bych se nasledovne. Pustil bych si nejaky film v DivX a pozoroval s kterou zvukovkou je CPU mene zatizene. On stejne vysledek bude zanedbatelny, takze je celkem jedno jedno jakou zvukovku tam das :wink:
AWE64 byla zlatá kartička... ALS300 sice nemám, ale měl jsem ALS007 a teď jako jednu z karet i ALS4000 a ty ALS jsou ... no, šumivý. A na jejich linkovém vstupu se nedá dosáhnout lepšího odstupu signálu od šumu, než asi 30dB - strašně šumí a píská...
kdyz mam 2komp jen na mp3 nebo jako jukebox na muziku..koupim si alespon live
nebo neco lepsiho rekl bych.
ked setrit, tak si myslim ze aspon Audigy 4 bulk, od Liveky je na mile daleko v kvalite ;-)Citace:
Původně odeslal uberguru
hm live300kc nebo SB128 100kc bude li k sehnani...jsou podle mne minimalni investice na slusnej(prijatelnej zvuk pro mp3). Navic na live muze dat kx coz neni k zahozeni. 1400 za A4 mi prijde skoro dost, na to ze by nejradsi neinvestoval nic. Proto si mozna jen poslechne 2karty ktere ma a vybere mensi zlo.